vrijdag 26 oktober 2018

Betonstuc vloer

Heb je onvoldoende dikte voor een echte betonvloer, dan is een dunne gietvloer in betonstuc vast iets voor jou. Info, realisaties en prijzen vind je hier. De vloer wordt 3-mm dik gesmeerd en geeft al een waterdichtheid na mm. De betonnen gietvloer kan over ieder cement gedragen vloer toegepast worden en heeft de uitstraling van woonbeton!


Zoek je een vloer met een stoere betonlook, dan is beton cire een echte aanrader.

Doordat betonstuc na het vermengen van de materialen zeer hard wordt is het in zeer dunne lagen aan te brengen. Handgevlinderd met water en staal. VERBAU- betonstuc voor vloeren en trappen: een ambachtelijke naadloze afwerking slijtvast en eenvoudig in onderhoud kan ook in combinatie met vloerverwarming vet- en zuurbestendig waterdicht van bonte tot egale . Instructievideo Aanbrengen Stoopen en Meeûs Stuc Deco op oude betegelde vloer.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer - en wandafwerkingen. Onze producten hebben een 1 natuurlijke en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn er meerdere .

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal . Aangezien deze materialen bij vermenging en uitdroging zeer hard worden, is betonstuc ook in dunne lagen (2-mm) goed geschikt om toegepast te worden op wanden, vloeren , stenen badkamermeubels en wastafels. Door wanden of vloeren af te werken met betonstuc , creëer je een stoere en strakke uitstraling in je interieur.


Het vormt een mooi alternatief voor tegels in de badkamer of keuken. Wat is betonstuc nu precies en wanneer kun je het toepassen? Van oorsprong is beton-ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc.


Goed om te weten: bij Kieviet Afbouw krijgt u altijd vijf jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, ook bij het aanbrengen van uw nieuwe beton look vloerbedekking. Vragen over onze betonstuc voor op de grond? IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes.


Cemcolori achterwanden voor keukens, keukenbladen, badkamers, vloeren , meubels de mogelijkheden zijn er in overvloed. Wil je de unieke en warme look van beton, in een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief? Wil je je oude trap, douchewan keukenblad of vloer vernieuwen of heb je nieuwbouw wensen? Wij plaatsen naadloze vloeren en wanden in microbeton.


Betonlook Stucwerk Cemcolori. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu.

Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Wat maakt betonstuc zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het een water- en vloeistofdichte stuc, onderhoudsvriendelijk en voegloos. Deze eigenschappen maken betonstuc dus ideaal voor badkamers, maar ook keukens, trappen, vloeren , houtkachels, meubelen, . Een beton stuc vloer is ijzersterk en onderhoudsvriendelijk: laat deze plaatsen en afwerken door Qualityfloor BV dé specialist in vloerafwerking.


Vanuit onze vestiging in Delfsgauw zijn wij zakelijke en particuliere afnemers in binnen- en buitenland zo optimaal mogelijk van dienst. Een ervaren team dat beschikt voor de . Wat geeft er nu een stoerdere look dan beton? Hou er ook rekening mee dat beton erg vlekgevoelig is. Wil je vlekken op je beton voorkomen, dan kun je beter kiezen voor de zogenaamde betonstuc.


Het is net dat beetje extra dat uw woning of bedrijf die luxe uitstraling geeft die het verdiend. Overweeg je een betonlook in huis, winkel of kantoor? Vraag advies en wees welkom. Een nieuwe innovatie in wand afwerkingen is een waterdicht multifunctioneel stucwerk met dezelfde uitstraling als tadelakt en beton.


Dit materiaal is ook geschikt voor vloeren , doucheruimtes, wastafels, meubilair en trappen. Zo kunnen sfeervolle sobere ruimtes worden gecreëerd door het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts