dinsdag 6 maart 2018

Reinigen terras

Kijk ook maar naar uw vuilcontainer, hout- of glaswerk. De omstandigheden die algen veroorzaken zijn vocht en kou. U weet waarschijnlijk ook dat de vuilcontainer sneller te reinigen is dan een andere grovere oppervlaktestructuur. Zo is het ook met uw terras.


Het type oppervlak bepaalt hoe makkelijk u het terras gereinigd . Na de winter ligt een terras er vaak onverzorgd en vuil bij.

Heeft er zich groene aanslag en vuil op jouw terrastegels of –planken genesteld? Heb jij een terras waar allemaal vieze vlekken en groene aanslag op zitten? Je terras reinigen kan makkelijk met de methodes die wij verzameld hebben! Tips hoe je met een hogedrukreiniger, schoonmaakazijn, biotex, groene zeep of zand groene aanslag en vuil verwijdert.


Ontdek hier tips voor de schoonmaak van terrassen uit hout, klinkers en beton. Terrasvloeren in natuursteen, beton, keramische tegels of houten planken staan bloot aan heel wat vervuilende omstandigheden, een goede onderhoudsbeurt iedere lente is dan zeker aan de orde. Tips voor het reinigen van natuursteen, beton, keramische buitentegels, houten planken.


Een terras lenteklaar volgens de regeltjes van de kunst.

Mét extra aandacht voor de voegen. We zien ons terras als een uitbreiding van de woonkamer, maar onderhouden we onze tweede woonkamer ook zoals we de hoofdwoonkamer onderhouden? Dat verklaart de vele verhalen van groenaanslag op . De tegels zijn glad en vuil en je moet oppassen dat je niet uitglijdt. Tijd voor een schoonmaakbeurt.


Neem dan ook de muren, schuttingen en het tuinmeubilair mee, dan ben je alvast klaar voor de zomer. Naast een groene aanslagreiniger, wordt een hogedrukreiniger of bleekwater ook wel eens gehanteerd om vuil op pad of terras aan te pakken. Hier de voor -en nadelen van deze verschillende manieren op een rijtje. Mosbestrijding oprit en terras. Onderhoud van oprit of terras na de winter kan de uitstraling van uw terras aardig veranderen.


Gedurende de winter heeft de koude en regen het terras vuil en grauw gemaakt. Groene algen zullen al snel op de klinkers of cementvoegen te zien zijn. Op zoek naar de beste manier om je tuinpad of terras te reinigen ? Zeker waar het water niet perfect kan . Ontdek onze onderhoudstips en wat een tuinaannemer voor jou kan betekenen.


Tijdens de winter krijgen je terrastegels het hard te verduren. Om je terras te reinigen , ga je het best aan de slag met een hogedrukreiniger. Je houten vlonder schoonmaken kan op verschillende wijzen en met verschillende producten.

Hogedrukreinigers van Kärcher - indrukwekkende krachtpatsers. Van kabelhaak en de praktische slangopwikkeling tot de rubberen hogedrukslang bieden hogedrukreinigers uit de K 7-reeks diverse geraffineerde uitvoeringskenmerken die het werk ook bij hardnekkig vuil lichter maken. Ben jij ook die vervelende mollen en woelratten in je tuin beu? Let dan goed op, want in dit filmpje geeft.


Het is dan ook niet prettig wanneer je terras vol alg of mos zit. Maar mos en algen kunnen voor een groene aanslag en gladheid zorgen en olie - of verfvlekken doen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling. Schoonmaakonderhoud is van tijd tot tijd noodzakelijk, zeker na de wintermaanden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts