donderdag 2 november 2017

Gordijnen utrecht centrum

Broekman Interieur in Utrecht levert boxsprings, gordijnen en zonwering. Desso, Eastborn en Luxaflex in Utrecht. Roobol in Utrecht voor uw vloeren, gordijnen en zonwering.


Kom naar Roobol Utrecht voor informatie en advies over vloeren, gordijnen en zonwering. Welkom op de website van Decorette Utrecht !

De specialist voor de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie! Van der Werff Utrecht is een reeds lang bestaand dynamisch bedrijf. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u gedegen adviseren.


Voor het compleet maken van uw woning, zijn gordijnen en raamdecoratie de perfecte oplossing om uw interieur sfeer te geven. Kom langs bij onze showroom! Prachtige handgeweven vloerkleden (kelims), gordijnstoffen , spreien, kussens, quilts en bijzondere meubelen en lampen.


Deze veelal handgemaakte artikelen uit verre . Wij zijn dé interieurspecialist in Utrecht en omgeving.

Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van (onder andere) raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen. Onze producten worden altijd op maat gemaakt en daarbij helpen . Waarom vivante en waar zijn wij te vinden. Als een bedrijf iéts leert gedurende een bijna honderdjarig bestaan, dan is dat wel het herkennen van de eigen sterke. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, of u kunt langs komen in één van onze showrooms om onze gordijnen in het echt te bekijken.


Wij hebben showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Ons personeel helpt u graag met vragen en . Donderdag koopavond op afspraak. Mardie Collections is gespecialiseerd in woonartikelen uit Marokko, India, Egypte en Turkije. Wij hebben ondermeer een uitgebreide collectie lampen uit deze landen, mozaiektafels, handgemaakte houten meubelen ingelegd met mozaiek, spiegels, kralengordijnen en dienbladen.


Tevens verkopen wij ook hangmatten uit . Bekijk de contactgegevens en openingstijden van Utrecht. Bezoek ons voor vloeren, gordijnen en woonaccessoires voor de laagste prijs! Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland.


Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires.

Je vindt het bij Kwantum! Met de horren van De Gordijnspecialist houdt u op een luxe wijze vliegen, wespen en ander ongedierte buiten en tegelijkertijd geniet u in huis van licht en frisse lucht. De Ambachtelijke Naaiwinkel is al bijna jaar het adres voor al uw gordijnen en zonwering op maat.


Nieuwe gordijnen , jaloezieën of lamellen ophangen is niet eenvoudig. Je gordijnen , jaloezieën en lamellen laten ophangen door de KARWEI Montageservice kan al voor €15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts