donderdag 2 november 2017

Decoratie paneel radiator

Heb je al een paneelradiator in huis, maar past deze niet in je interieurdesign? Dan is radiatorbekleding een stijlvolle oplossing. Zo verandert jouw radiator binnen een handomdraai in een bijzondere . Hierdoor kunnen meer convectielamellen op de panelen bevestigd worden. Deze zijn rechtstreeks op elke waterkanaal gelast, wat een verhoging van de warmteafgifte veroorzaakt.


Bent u op zoek naar een moderne uitstraling?

De decoratieve panelen Cover van Haceka zorgen ervoor dat uw radiator een strakke aanblik . Meet de volledige diepte van de radiator. Noteer deze diepte op het formulier en neem dit mee naar de GAMMA-winkel in je buurt. De Sentimo radiatorbekleding komt altijd een klein stukje van de . Paneelradiatoren van Plieger bij Praxis. Kies uit groot assortiment stijlen en kleuren. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw paneelradiator direct online.


Wilt u uw radiator mooi wegwerken? CanDo heeft radiatorbekleding in vele stijlen, van klassiek tot modern.

U kunt het raamwerk opvullen met webbing, decorpanelen van MDF en aluminum of glazen panelen. Zo vindt u altijd een radiatorombouw die perfect bij uw interieur past. Ook in de werkkamer van Han staat een saaie, witte radiator die nou niet echt als decoratie gezien kan worden. Weghalen is geen optie, dus maakt. Je kunt natuurlijk iedere keer een paneel aftekenen maar de kans dat je panelen dan niet allemaal even gelijk zijn is vrij groot.


Strakke plaatstalen paneelradiator met een verborgen buissysteem en een geïntegreerd kraanlichaam. De Parada kenmerkt zich door zijn vlakke voorplaat en combineert rechte zijbekledingen met een mooi afgewerkt bovenrooster. De Vertex Slim is de uitgekozen decoratieve radiator voor iedereen die houdt van een strak en meesterlijk design. De volledig egale voorzijde en de verzonken zwarte zijpanelen en bovenrooster geven de radiator een onevenaarbare uitstraling. Met zijn excellente afwerking geeft u uw woning extra klasse, zelfs indien de . Omkaste paneelradiator met vlakke voorzijde.


De Compact Plan onderscheidt zich van een gewone compactradiator doordat deze volledig is aangekleed met een vlakke voorzijde en nauw aansluitende zijpanelen en sierrooster. Waarom kiezen voor een Henrad Compact Plan radiator? Decoratieve horizontale . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Quinn Ligna Integrale radiatoren hebben een stijlvolle en strakke afwerking met een elegante vlakke voorplaat met horizontale profilering. Deze radiatoren zijn afgewerkt met een bovenrooster en decoratieve zijpanelen. De Quinn Compla Integrale radiator heeft een stijlvolle en strakke afwerking met een volledige vlakke voorzijde.

De Compla Integrale heeft een zeer hoge warmteafgifte per m² en is afgewerkt met een bovenrooster en decoratieve zijpanelen. De fraaie voorzijde past in elk . De Kermi therm-x2- paneelradiator staat voor unieke energiebesparende technologie met een aantrekkelijk uiterlijk. Met de gladde voorplaat, de zijpanelen en de decoratieve afdekking kan de Plan-Kompakt overtuigend worden geïmplementeerd in elk ruimteconcept. Moderne warmte in haar beste vorm.


Naar het vergelijk Vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts