donderdag 6 november 2014

Velux ggl 102

GGL , GGU, GPL GPU, GHL, GEL, en GDL dakramen. Maatcode van VELUX dakramen controleren. Verduisterend tolgordijnen VELUX. Vind velux ggl 1op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Dankzij het gepatenteerde ontwerp he. Oude generaties zoals VELUX GGL GGL en GGL 4. Ook de GGL 1, GGL 10 GGL 2en GGL 2zijn een uitzondering op de regel. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven behalve de GGL maar is te vervangen door de FK06. Aan de hand van de code van het oude velux dakvenster kunt u een inschatting maken hoe oud uw Velux dakraam is. GGL - 1, GGL - C0 CK02.


Onze producten worden gemaakt om u jarenlang gebruiksplezier te bieden.

Door slijtage kan het echter nodig zijn om na jarenlang gebruiksplezier onderdelen te vervangen. Daarom bieden wij u via onze onderdelenshop de mogelijkheid om onderdelen voor uw VELUX dakraam aan te schaffen. De onderdelen die wij in . Download de montageinstructies van VELUX producten. Glas voor dakramen kunt u online bij Glaskoning bestellen voor een prijs zoals u van een groothandel mag verwachten.


U profiteert bij ons van meerdere voordelen als u glas voor Velux dakramen bestelt. Wij leveren namelijk rechtstreeks vanaf de fabriek, zodat u op een snelle levering mag rekenen. De code van het te vervangen Velux dakraam vindt u op het draaiende gedeelte. Als u het dakraam opent, ziet u rechts bovenop het geopende raam een specificatie plaatje.


De hierop vermelde code . Origineel VELUX verduisterend rolgordijn. Die beiden Buchstaben in der Mitte der Seriennummer geben das Fertigungsjahr, die zwei darauffolgenden Ziffern den Fertigungsmonat an. Sortiments VES neue Fenstergrößen des Sortiments „Neue. Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen.


Elk VELUX dakraam kan vervangen worden door een nieuwer model omdat VELUX al jaar en dag een aantal standaard formaten aanhoudt. Vervangen door het CKformaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts