donderdag 6 november 2014

Apple computer prijs

Veel stijlvoller dan een Apple computer wordt het niet. Met de Mac Mini haal je voor een zachte prijs een compacte maar krachtige mini pc in huis. Zoek je een alles-in-een-oplossing?


Dan is de iMac de logische keuze. De iMac is gericht op beeldkwaliteit.

Hoge resoluties van 4K en 5K, samen met de speciale Retina . Selecteer een model of stel je eigen model samen. Vergelijk Apple computers eenvoudig en online op VERGELIJK. Vanwege nieuw macbook overbodig.


Prijs exclusief verzendkosten. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Zoek defecte laptops, computers maar moeten volledig zijn.

Koop of Verkoop macintosh op Marktplaats. MacKopen vergelijkt prijzen van de belangrijkste Apple producten. Die gaan nog zo weg voor 7euro.


Ik spreek regelmatig mensen die hun Mac voor de nieuwsprijs , of zelfs meer . De Apple I was ontworpen door Steve Wozniak, oorspronkelijk voor persoonlijk gebruik. Een vriend van Wozniak, Steve Jobs, kwam op het idee om de computer te verkopen. De verkoopprijs bedroeg 66Amerikaanse dollar. Een refurbished Apple Mac koop je bij leapp. Tot voordeel, standaard jaar garantie en gratis verzending.


Bestel online of kom langs! De juiste refurbished Apple iMac voor jou vind je bij leapp. Bij ons ontvang je tot wel extra voordeel op jouw refurbished Apple device en krijg je standaard jaar garantie. Altijd gratis verzending en voor 15:uur besteld = morgen in huis. Apple -fans zijn namelijk nogal ingenomen met hun computer en gaan hard steigeren als er iets van kritiek op Apple komt.


Nu moet ik toegeven: de vormgeving van Apple -producten en zelfs hun website is erg gaaf.

Daar kunnen alle ontwerpers iets van leren. Maar daar staat wel een prijs tegenover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts