dinsdag 7 oktober 2014

Velux dakraam badkamer

Wat is er fijner dan een verfrissende douche of een lekker bad in een comfortabele badkamer ? Een badkamer die je een zonnig gevoel geeft doordat je er kunt baden in daglicht. Twee VELUX dakramen zorgen in deze badkamer voor de toevoer van daglicht en frisse lucht en de afvoer van vochtige lucht. Op zoek naar afmetingen en prijzen van het VELUX dakraam ? Lees dan snel meer op deze pagina.


Verduistering of decoratie?

Gordijn of juist jaloezie? Welk VELUX raamdecoratieproduct u ook kiest, u weet één ding zeker. Alle VELUX producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw VELUX dakraam.


Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een uitgebreide . Grenenhouten dakramen die onderheven zijn aan zonlicht zullen uitdrogen, vuil en vocht kunnen dan doordringen in het hout waardoor het onomkeerbaar kan beschadigen. In vochtige ruimtes kunnen dakramen veel vocht opnemen. Voor een badkamer kunt u dan ook beter voor een onderhoudsarm (kunststof) dakraam.


Dit dakvenster is de GGU Mk08 . Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen.

Opzoek naar raambekleding voor de badkamer ? Bekijk dit handige overzicht! Velux producten online bestellen. Bestel nu Offerte aanvragen. Naar het vergelijk Vergelijken. Ideaal voor ruimtes met een hoge luchtvochtighei zoals de badkamer en de keuken.


Gemakkelijk schoon te maken en optimale regeling van lichtinval. Een goed uitzicht en tegelijk volop privacy. Er zijn veel verschillende soorten dakramen.


Elk soort heeft andere eigenschappen, zodat er voor elke behoefte en ruimte een passend dakraam te vinden is. In deze aflevering plaatst Roger een dakraam op een zolder waar voordien geen raam aanwezig was. Badkamermeubel en badkamertegels of badkamerplattegronden vallen over het algemeen in indelingen van één, twee of drie nat wanden.


Want wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. Want bij VELUX hebben we al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts