dinsdag 7 oktober 2014

Nieuwbouw elst overbetuwe

Bekijk alle nieuwbouwprojecten te koop en te huur in Elst op funda. Tijdelijke woningen Vinkenhof Elsterveld. Nieuwbouw Over Betuwe College Elst.


Informatie en veelgestelde vragen over Over Betuwe College (OBC) Elst. Ter hoogte van de Ceintuurbaan in Elst ligt nieuwbouwplan Vierslag.

Een plan dat inmiddels al deels vorm heeft gekregen. Er zijn fases succesvol verkocht, gebouwd of in aanbouw. Nu is het de beurt aan de tweekappers en eengezinswoningen in fase 5. Benieuwd hoe de nieuwbouw in het echt is?


Wonen in Vierslag, Westeraam is wonen op een eilan aan de rand van Elst. Met scholen en winkels slechts een brug verwijderd. Wie voelt zich niet thuis in het Gelderse Elst ?

Het authentieke dorp in de Overbetuwe heeft voor iedereen iets te bieden. Een rijke geschiedenis bijvoorbeel dat merk je aan de talrijke Romeinse opgravingen. Maar ook veel natuur in de directe omgeving. Van weidevelden tot bossen en van polderlandschappen tot . Want dat ervaar je op het schoolplein, in de winkels en langs de sportvelden.


Overweeg je Elst Overbetuwe als nieuwe woonplaats, omdat je hier zo lekker dicht bij . Aan de zuidrand van Elst , op autominuten van Nijmegen en Arnhem, wordt nieuwbouwproject De Morel ontwikkeld. Van Wanrooij Projectontwikkeling en de gemeente Overbetuwe hebben op hoofdlijnen overeenstemming over het project. Op de hoogte blijven van (toekomstige) nieuwbouw in Elst en omgeving? ELST - Scholen in Elst die nauw samenwerken, waarom zou je die niet bij elkaar zetten, vraagt Burger Belangen Overbetuwe (BBO) zich af. De politieke partij pleit daarom voor nieuwbouw van het Over Betuwe College (OBC) op de Aam, waar Het Westeraam en Lyceum Elst al zitten.


Het lijkt er nu echt van te komen. ELST - Het Elster OBC streeft ernaar om binnen twee jaar te verkassen naar de nieuwbouw op de locatie Vinkenhof, aan de zuidwestrand van het dorp. Lohnstein is in zijn nopjes met de deze week bekend gemaakte nieuwe locatie.


Dit heeft ertoe geleid dat de gemeente Overbetuwe nieuwbouw zal gaan realiseren op locatie Elsterveld op het terrein achter de Kraaiekamp in Elst.

Locatie Elsterveld Deze locatie in combinatie met een prachtig nieuw schoolgebouw, voorzien van de juiste faciliteiten en onderwijsvoorzieningen, geeft ons . Lidl wil nieuw distributiecentrum bouwen in Overbetuwe Op Parktussen Arnhem en Nijmegen, direct aan de Ater hoogte van Elst -Oosterhout, is al een begin gemaakt met de bouw van het eerste distributiecentrum voor Nabuurs en Kraft-Heinz. Ook Lidl wil gaan bouwen en heeft alvast een kavel van . Ook voor het bestuur van ons Wijkplatform was dit nieuws. Het plan is medio dit jaar . Het dorp is onderdeel van de gemeente Overbetuwe en ligt tussen Arnhem en Nijmegen. Elst is een dorp in Gelderland en heeft iets meer dan 21. Het dorp kent een aangenaam en vriendelijk klimaat en biedt daarnaast veel voorzieningen.


Het heeft een station, een karakteristiek centrum met leuke terrasjes, . Wij zijn een vriendelijk en eigentijds ingericht sportcentrum waar bewegen en plezier samen gaan. Bij ons valt niemand uit de toon: het maakt niet uit hoe fit je bent, hoe oud je bent of hoe je eruit ziet, bij ons telt iedereen mee. Alle leden krijgen een persoonlijke fitness. Molenzicht - Valburg Wonen in een landelijke omgeving zit in je. Een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe.


Op slechts minuten van Elst , dichtbij Nijmegen en Arnhem, een heerlijk groene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts