woensdag 8 oktober 2014

Trap 3 treden

Vergelijk 1klus artikelen van de beste merken, o. Een muur verven, ramen schoonmaken. Deze trap is uitgerust met een haak om emmers aan te hangen. Op zoek naar handige huishoudtrap treden klusspullen?


Vind de voordeligste en beste huishoudtrap treden producten op VERGELIJK. Vind huishoudtrap treden op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop huishoudtrap treden op Marktplaats. Altrex keukentrap Giant treden grijs.


Handson huishoudtrap aluminium 6 . Dit zorgt er in combinatie met de hoge steunbeugel en de robuuste rubberen voeten voor dat je altijd stabiel en veilig staat te werken op deze trap. De enkel rechte trap Brenta is een robuuste trap uit het Little Giant assortiment van Wing Enterprises. Nuovastep keukentrap Magis wit.


Ook verkrijgbaar met meer treden.

Tomado - Huishoudtrap treden - Aluminium. One Step Stool grijs graniet. Trapladder Big Step sporten wit. Giss Professionele Trap treden. Schrijf de eerste review over dit product.


PROFESSIONELE TRAP TREDEN GISS. Levertijd: tot werkdagen. Inklapbare Trap (Licht metaal) met of zonder top leuning - Stabiele inklapbare aluminium trap met grote treden (afmeting 2x 3mm). Semi-Professionele trap van Alu-Top met treden.


Anti-slip kunststof coating op de treden. Deze Trap is voorzien van gefelste treden aan de zijbomen. Alle treden zijn gesport met een diepte van cm. Speciaal ontworpen voor doe het zelf en Professioneel gebruik. Voorzien van gereedschapsbakje bovenaan.


Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts