woensdag 8 oktober 2014

Acrylaatvloer

Op zoek naar een duurzame, veilige en hygiënische kunststofvloer voor uw bedrijf? Dan is een acrylaatvloer ideaal voor u. Klik hier voor meer informatie! Een acrylaatvloer is een kunstharsvloer met vooral industriële toepassingen.


Acrylaatvloer van G-vloeren BV.

Ruime keuze uit diverse soorten acrylaatvloeren , kleuren en oppervlaktestructuren. Devafloor is dé referentie voor industriële vloeistofdichte gietvloeren. Epoxyvloer of acrylaatvloer ? Wij geven technisch advies op maat na een plaatsbezoek. In industrieën waar de productie niet stil gelegd kan worden, is dit een groot voordeel. Is het niet mogelijk om uw vloer af te sluiten of voor een langere tijd niet te gebruiken?


Uitzonderlijk hygiënisch, ideaal voor voedingssector!

In de voedingssector is hygiëne van groot belang. De actifloor acrylaatvloeren zijn naadloos. Hierdoor kan vuil niet achterblijven in spleten en kieren.


Door het gladde oppervlak zijn de vloeren makkelijk schoon te maken. Dankzij de snelle droogtijd zijn acrylaatvloeren na slechts uur reeds bruikbaar en . Op September kregen wij de vraag van KFC of we tijd hadden voor een spoedklus bij KFC hengelo. Vooral in het bedrijfsleven is het een populaire keuze. Een ander zeer groot voordeel is dat de acrylaatvloer. De verschillende vloersystemen in acrylaat die wij aanbieden hebben zich al meer dan jaar bewezen in duurzaamheid en kwaliteit.


Onze acrylaat bedrijsvloeren gaan lange tijd mee en kunnen tegen een stootje. De acrylaatvloer kan zowel glad als in antislip vorm geleverd worden. Professioneel Advies en Prijzen over de Gietvloer ➔ o. Uw bedrijfsproces hoeft slechts kortstondig onderbroken te worden voor de aanleg van deze vloer. Omdat een acrylaat vloer vorstbestendig is, wordt deze veelvuldig toegepast in onder andere . Het product scheurt en schilfert niet.


Silikal levert deze vloeistofdichte vloeren bestand tegen olie, zuur en loog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts