vrijdag 3 oktober 2014

Stalen staldeuren

Wij bieden een compleet assortiment aan Staldeuren voor uw paardenstal. Rutjes levert standaard maten, maar ook maatwerk. Bekijk hier onze bedrijfsfilm. Het Stalendeurenhuys werd opgericht door Hans van Heeswijk.


Met een passie voor metaal.

Hans is ontwerper, stilist, kunstenaar. De voordelen van stalen buitenpuien en kozijnen: sterk, onderhoudsarm, goede isolatie en een prachtige uitstraling. Laat een stalen kozijn door Simply Steel. Buitendeuren stalen deuren gepoedercoat grote deuren ingang . Stalen deuren stralen kracht en design uit maar ze moeten wel goed gekozen worden. Ontdek hier alles over mooie en goede stalen deuren ! Wij werken met de onderstaande profielen: Jansen profielen.


Zink spuiten en poedercoaten in een ral kleur.

Reparatie,s en onderhoud stalen ramen. Pui met frans balkonhekje. Meer ideeƫn over Glazen deuren, Glazen deur en Stalen ramen. Schuifdeur binnendeur op rail van eik en staal. Kort gebruikt, wordt verkocht wegens wijziging plannen.


Diefstal zeer beveiligd stalen deur. AgriDoor Isoplus (binnendeur). Bent u op zoek naar stalinrichting? Ze is opgebouwd uit het beproefde muurkozijn en deurbladomlijsting in hoogwaardig RVS (roestvast staal ). De deuren onderscheiden zich van de andere op de . De Rooy Metaaldesign: jaar vakmanschap in staal. Maak het design van uw huis helemaal compleet met prachtige stalen deuren.


Helemaal handgemaakt bij ons in de werkplaats. Stalen ramen, smeedijzeren ramen, metalen ramen en buitenschrijnwerk: met jaar ervaring is Metaal op Maat jouw specialist voor vakwerk. Geschikt voor loodsen, stallen, bedrijfshallen en industriƫle gebouwen.


Deze Bouwplast deuren worden standaard geleverd in een duurzaam mm kunststof PVC-profiel welke met een stalen. Wij hebben een persoonlijke benadering en maken een offerte speciaal voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts