vrijdag 3 oktober 2014

Serre doek

Een serre doek van Verandagordijnen. Het doek mag niet met noppenfoliebevestigers . Schaduwdoeken worden gebruikt om uw planten te beschermen tegen verbranding. Ofwel kiest u voor een schaduwdoek die u bevestigt aan de binnenkant van het frame van uw serre of tuinkas. Deze schaduwdoek glijdt over draden die gespannen zijn in het dak van .

Veranda- en serre zeilen zijn de ideale oplossing voor uw veranda of serre. Wij kunnen uw veranda geheel dicht maken met een op maat gemaakt doek. Uw glazen aanbouw kan voorzien worden van een goede zonwering, anders wordt het al snel te licht en te warm. Met onze verandazonwering kunt u het licht en de warmte prima regelen.


Door de uitgebreide keuze in doek. Zoekt u zonwering in uw serre , dan adviseren wij om dit op de buitenkant te laten bevestigen. Ter Huurne BV kiest bij voorkeur voor zonwering op het dak, aan de buitenzijde van het glas.


Dit houdt ten eerste fel zonlicht goed tegen.

Daarnaast blijft uw serre zo koel mogelijk, omdat het hete doek zich niet aan de binnenkant. In de zomer loopt de temperatuur in een serre vaak erg hoog op. De doeken beschermen tegen extreme hitte en felle zon, maar laten nog wel voldoende licht door om optimale groei te garanderen. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, het is ook . Witten willen we niet omdat het een groene serre is en wie weet wat dat allemaal aan raar zicht geeft. Scheelt echt veel in temp en toch . Zo is uw serre ook op zonovergoten momenten prima te gebruiken.


Stoere veranda oplossing. Liever bescherming tegen de zon? Geniet dan van de schaduw dat het doek u brengt. Onze doeken worden door een veersysteem op spanning . De zonweringdoeken van weinor in meer dan 2doekdessins verleiden door italiaans design, langdurige kleurechtheid en de beste kwaliteit welke duurzaam tegen UV-straling beschermt.


Het systeem is oprolbaar en het doek wordt in iedere positie op spanning gehouden. Stuur naar een vriend(in). Serre -veranda zonwering. Productprijs (incl. btw).


Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.

Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten. U kunt kiezen uit diverse soorten doek van voortreffelijke kwaliteit. Geniet nog meer en langer van uw serre of veranda met serredoeken.


Geen last meer van win kou, regen of zon en dat het hele jaar door. Een ideale manier om uw serre of veranda als verlengstuk van uw woonruimte te gebruiken. Speciaal voor serres of veranda ontworpen zonwering die buiten op de serre wordt gemonteerd.


W-Con maakt geheel naar uw wens . Het systeem bestaat uit een cassette met geleiders die op de serre wordt gemonteer door deze geleiders loopt het doek. TIP: Onze serredoeken worden speciaal geconfectioneerd om golven van het doek te voorkomen! Zelfs bij gering aanbod van zon kan de temperatuur in uw veranda of serre al oplopen tot onaangename hoogte.


Veranda onderdak zonwering - strak doek met cassette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts