vrijdag 3 oktober 2014

Rolhordeur luxaflex

Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette.


Omschrijving: Geschikt voor enkele, dubbele deur en schuifpui. Montage mogelijk op het kozijn (geleider hoogte boven en onder ieder mm.). Fraai stevig aluminium soft-line profiel met borstel afsluiting in de treklijst.

Voor dubbele deuren twee deuren naar elkaar. U houdt in de zomer makkelijk de insecten buiten uw huis. De rolhor is zowel in als op de dag te monteren.


Het is een stevige, windvaste en zelfoprollende hordeur. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het om luxaflex horren gaat. Een hor heeft een strakke uitstraling en nemen weinig ruimte in beslag.


Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegante van een rolhor. Te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie. Vaste-hor classic luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 73 KB). Inzet-hor smart fit luxaflex horren informatie markant zonwering den bosch (Formaat: 55 KB).


Buiten kan de rolhordeur gerust de hele winter blijven zitten. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Prestige uitgevoerd met middenstop. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.


Deze hor beschikt over een geluidsarm bedieningssysteem en is leverbaar in diverse uitvoering. Een aanbouw van de woning. Rolhordeur - luxaflex nieuwstaat, moet weg i. Hoogte: 213cm breedte: 90cm.


De onderkant van het gaas is los. Reparatie hiervan door de leverancier is belachelijk duur. Hoplijk heeft iemand een oplossing.


It is very important to follow these installation and operating instructions exactly. We cannot accept any responsibility for problems arising out of a failure to follow the installation and operating instructions. H et is van belang dat u onderstaande montage- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts