vrijdag 3 oktober 2014

Dubbel veiligheidsglas

Kijk hier voor ons assortiment. Isolatieglas met een zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing dat comfort en bescherming biedt. Het grote voordeel van gelaagde beglazing is dus dat het ook bij harde stoten of botsingen vrijwel nooit als geheel zal breken.


Gelaagd glas wordt dan ook vaak veiligheidsglas genoemd. Er is niet één gemiddelde prijs te noemen voor veiligheidsglas , omdat onder deze term verschillende soorten enkel of dubbel glas kunnen worden verstaan. Als we echter uitgaan van de meest voorkomende soorten veiligheidsglas , namelijk gelaagd en gehard glas, dan is er wel een indicatie te .

Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort. Waarom gehard veiligheidsglas ? Veiligheidsglas wordt steeds belangrijker op en rondom ons huis. Op de meest onwaarschijnlijke plaatsen wordt tegenwoordig bijna altijd veiligheidsglas toegepast. Kies de veiligheidsbeglazing die bij uw situatie past en vermijd elk risico van ernstige verwonding bij glasbreuk of bij het . Gehard glas is 5x sterker en valt in niet- scherpe brokjes uiteen bij breuk.


Draadglas werd vroeger ook gezien als een veiligheidsglas , maar door de . Eenzijdig of tweezijdig gelaagd.

Als horizontaal geplaatst glas, als doorvalbeveiliging of als inbraakwerend glas. Gratis bezorging op locatie! Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om in hun woning gebruik te maken van veiligheidsglas.


Hier zijn verschillende goede redenen voor aan te halen. Zoals de naam reeds laat vermoeden is veiligheidsglas dan ook een stuk veiliger in vergelijking met standaard glas. Je dient er wel rekening mee te houden dat er. Afmetingen kozijn 130x298cm afmetingen deur 99x238cm.


Door de scherven ontstaan er levensgevaarlijke situaties, die u met behulp van veiligheidsglas kunt voorkomen! Met gelaagde beglazing is de kans op een kapotte ruit maar erg klein en mocht het toch gebeuren dat de ruit barst, dan komen er geen scherven vrij zodat de kans op een verwonding nihil is. Het voldoet aan de Europese normen voor de veiligheid en de bescherming van goederen en personen. Wil je je huis helemaal inbraakveilig maken?


Dan biedt inbraakwerend dubbel gelaagd veiligheidsglas de grootste zekerheid. Dit type veiligheidsglas wordt onder andere toegepast bij schuifdeuren en grote glaspuien waar het risico op doorvallen moet worden voorkomen. In het kort samengevat, wordt gelaagd veiligheidsglas.


Het gewicht van een ruit kan vrij eenvoudig berekend worden aan de hand van de afmeting en de dikte van het glas. Alle soorten en diktes o.

Specialist in grote oplages. Uw specialist in glaswerken, glasconstructies en glazen deuren! Logo MARIVER (GLASHANDEL).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts