woensdag 8 oktober 2014

Raammaten

Over welke raammaat hebben we het precies? Als een bijenhouder het over raammaten heeft, dan ontstaat er menigmaal vlot ook enige verwarring. De een heeft het over de binnenmaten, en de ander over de buitenmaten. Zo ook over met of zonder oren, en over de ramen in de broedkamer of over die in . Raammaten Ik verwacht nu natuurlijk wel veel aanvullingen voor .

Afbeeldingen van raammaten Meer afbeeldingen voor raammaten Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Vaak moest hij achteraf vaststellen dat de raammaat van de aangekochte kast niet overeenstemde met de maten van de kast(en) die hij zo zorgvuldig had aangemaakt.


Maar onze goedgelovige koper wist niet dat . Selecteer hier de gewenste maat voor uw VELUX tuimelvenster. Bij een klassieke alleenstaande woning stelt onze architect volgende afmetingen (gemeten aan de buitenzijde tussen de stenen) voor: - enkele ramen b = 1en h = 1(beneden) en 1boven - enkel raam badkamer b = 1en h = 1- dubbele ramen b= 2en h = 1(boven) - voordeur b = 110 . Geschikt voor raammaat 3X 2mm. SEGERBERGER FLACHZARGE VOOR NEDERLANDSE SIMPLEX.

Voor lange oortjes zoals een Nederlandse ½ hoogsel. Wij leveren ramen, deuren en kozijnen voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie als restauratie. RAAMPJES: Broedraam DADANT BLATT 435X30hoogselraam DADANT BLATT 435X160. Hoogselraam CLAMBI 435X1Broedraam SIMPLEX 357X2Hoogselraam SIMPLEX 357X1Broedraam LANGSTROTH 435X2Hoogselraam LANGSTROTH 435X1Broedraam KEMPISCH 340X2Hoogselraam . Engelse tuinkasten op het eiland Man (foto: Roger Patterson). In Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gebruiken imkers bijenkasten die erg veel lijken op de spaarkast.


Alleen de raammaat is een klein beetje anders. Blijkbaar voldoet dit type bijenkast aan de klimatologische omstandigheden van . Ik zie dat er weinig beweging komt van gebruikers, Frakke. Ik gebruik ze niet en heb er nooit mee gewerkt, maar afgaande op de afmetingen, en vooral de hoogte (2 mm) is het een veel betere raammaat dan bv. Simplex of DN, zeker voor de trosvorming in de winter op aaneengesloten raat voor wie . Pas na enige spraakverwarring snapt de beginner dan dat er niet alleen verschillende kasten zijn met verschillende raammaten , maar ook dat in een aantal kastsoorten (waaronder de simplex- en de spaarkast) gebruik wordt gemaakt van dezelfde raammaat : het simplexraam. Volledige tekst (Nederlands).


Het simplexraam komen we uiteraard voor het eerst tegen in de simplexkast. Promotioneel Garage Raam Maten , vind diverse hoogwaardige promotie Garage Raam Maten producten op Garage Raam Maten Promotie van grote database van Garage Raam Maten fabrikanten en Garage Raam Maten leveranciers. Andere Garage Raam Maten promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba.

Vind de fabrikant Standaard Badkamer Raam Maten van hoge kwaliteit Standaard Badkamer Raam Maten , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Bepaal de afmetingen van uw ramen, zodat u zelf online uw nieuwe ramen kunt bestellen. FAKRO dakraam afmetingen. Vind de maten van alle typen dakramen die mogelijk zijn op fakro. Vandaag heb ik alle volken geïnventariseerd en er kunnen alvast enkele volken worden verkocht.


Het betreft allemaal jonge volken met een jonge koningin van dit jaar, standbevrucht. De bijen zitten op Kempische ramen en worden verkocht zonder kast. Een drietal zouden al weg mogen. Volgende maand volgen er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts