woensdag 1 oktober 2014

Pvc vloertegels keuken

Een extra argument om PVC tegels toe te passen in huis. Qua look kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassiek marmer, stijlvol steen of een tegel met een neutralere uitstraling, zoals eigentijds beton. De vloertegels zijn overal toepasbaar: zowel in de keuken , . Een keukenvloer uitzoeken is niet makkelijk.


De vloer moet namelijk vaak aan allerlei eisen te voldoen. Zo dient hij waterbestendig te zijn en moet u hem makkelijk kunnen onderhouden.

Er mogen geen vlekken in uw vloer trekken en ook zo hygiënisch mogelijk zijn. De pvc -vloeren van Handyfloor voldoen aan al uw eisen . Tegels zijn perfect geschikt voor het leggen in de keuken. Tegels zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Maar er zijn ook alternatieve voor de vloer in de keuken , bijvoorbeeld PVC , vinyl of laminaat.


PVC vloeren zijn ook goed te combineren met . Meer info hierover lees je hier bij HORNBACH! Hierdoor is PVC laminaat de ideale vloer voor badkamer, toilet, keuken , wasplaats of kelder.

De montage is net als bij gewoon laminaat erg eenvoudig door de klikverbinding. En dankzij de vele decors vindt u altijd wel een PVC laminaatvloer die in uw interieur past. Voor een complete afwerking is bijpassend PVC lijstwerk . Flexxfloors vloeren bestaan uit stroken of.


Geen gedoe met zagen of snij-apparaten. En het mooie is dat het sterke materiaal geschikt is voor alle ruimtes in je huis, dus ook voor de keuken en de badkamer. Een mes dat met de scherpe kant naar beneden valt, een glas dat in het voorbijgaan een deel van zijn bruisende inhoud verliest: de verhalen die een keukenvloer kan vertellen. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard beschermingstechnologie zijn laminaat- en PVC -vloeren in de keuken echter perfect opgewassen . Het heeft een lange levensduur, is slijtvast en makkelijk schoon te maken en geschikt voor vochtige ruimtes. Van hout- tot steenmotieven, GAMMA heeft het allemaal.


Check ons aanbod in de bouwmarkt of online. Een nieuwe stijlvolle keuken ! Bestel een mooie pvc vloer voor in uw keuken ! Afhalen of thuis bezorgd. Hier geven wij u een klein voorbeeld.


Mevrouw kwam bij ons in de winkel en wou eigenlijk een tegel vloer in haar keuken geplaatst hebben. Ze zag bij ons in de winkel een zwart met witte tegel maar dit was PVC. In ons nieuwe huis hebben we een open keuken.

Omdat we zeer slechte ervaringen hebben met houten vloer in de keuken , willen we daar wat anders. Om de woonkamer en keuken als één geheel te zien, willen we dezelfde vloer in keuken en woonkamer. De PVC vinyl vloeren zijn dus geschikt voor de badkamer, keuken en voor in het toilet. Uiteraard kan de vloer ook goed in de andere ruimtes van het huis geplaatst worden.


HoiWeet iemand of het mogelijk is om pvc vloerdelen te gebruiken als achterwand van onze nieuwe keuken ? We twijfelen vooral of het achter de kookplaat niet te warm wor. PVC als basis materiaal voor een vloer heeft nogal wat voordelen. Het water heeft geen enkele invloed op de vloer , kan er niet doorheen dringen en is gemakkelijk schoon te houden met een simpele dweil beurt.


Pvc vloer tegels betonlook. Geschikt voor alle ruimten zoals de badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer. Past zowel in een modern interieur als een industrieel Interieur.


De beste PVC -vloeren vindt u bij Carpetright.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts