woensdag 1 oktober 2014

Gebruikte rijplaten

Vind rijplaten gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Eenmalig gebruikte rijplaten , prijs per stuk € 17- excl. Gebruikte rijplaten te koop.


In diverse afmetingen prijs per ton: € 45- excl. Als u voor gebruikte kunststof rijplaten kiest, dan betaalt u vaak een tweedehands prijs, terwijl de kwaliteit nog steeds goed is.

Ons assortiment bestaat uit stalen en kunststof rijplaten welke leverbaar zijn in standaard lengtes, breedtes en diktes. Wel kunnen naast deze standaard afmetingen ervoor zorgen dat de rijplaten voor u op maat gemaakt worden en tevens voorzien van uw eigen logo. Wij bieden de keus uit gebruikte en nieuwe rijplaten.


Onder toebehoren algemeen bij de bouwmachines vallen de rijplaten en draglineschotten. Ook worden rubbermaten wel gebruikt als bodemversterking of bescherming bij bouwwerkzaamheden. Bij HP Staal zijn vele soorten en maten stalen rijplaten op voorraad en direct leverbaar. Rijplaten en draglineschotten nieuwe en gebruikte.


Je kan ze in grote en kleinere hoeveelheden kopen of huren.

Heeft U ook van die problemen zoals stukgereden opritten, buizen, vastzitten van de vrachtwagens, modder, moeilijke toegangswegen, verloren werkuren, tijdverlies, gezaag van de klant, tijdelijke opritten enz. Deze problemen en nog vele andere, kosten U vaak veel geld en tijd aan de aannemer, maar deze . Vraag direct meerdere offertes aan. Bij breuk of schade mag u de beschadigde rijplaten kosteloos omruilen op onze locatie in Ederveen. Wij kunnen de beschadigde rijplaten ook op uw locatie omruilen, maar dan zijn wij wel genoodzaakt transportkosten te rekenen.


Alleen nieuwe rijplaten vallen onder de garantieregeling. De gebruikte rijplaten kennen geen . Naast een groot assortiment oud gebakken bestrating verhuren wij ook rijplaten. Gebakken sierbestrating hebben we een breed assortiment. Doordat de stalen rijplaten die wij verhuren voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn, liggen zij op veel verschillende locaties. De ondergronden variëren van een redelijk schone gestorte betonvloer tot een modderige bouwplaats.


Vergelijk bedrijven in de regio Limburg Maes Elévateurs sa, Sarens be, Maes Hoogwerkers,. De firma Stalenrijplaten. Vanuit Temse bedienen wij het ganse landsgedeelte met klanten uit diverse sectoren tot in het buitenland. Er zijn types stalen rijplaten in de verkoop, met elk type zowel nieuw als gebruikt te koop.


Nieuwe stalen rijplaten standaard niet, maar we kunnen in meerprijs voor u bv. Het systeem bestaat uit een 3graden draaibare rotor op een hijsbare vacuümunit.

De evenaar is eenvoudig om te bouwen voor een enkele zuignap om kleinere rijplaten of industrieplaten te heffen. Omdat gebruikte rijplaten vaak . Aanhangwagen aan van het normale verhuurtarief! Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts