vrijdag 10 oktober 2014

Aluminium profielen led strips

Een aluminium ledstrip profiel zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Het is de ideale oplossing als u de led verlichting in het zicht moet installeren. De matte cover zorgt er namelijk voor dat u de aparte ledjes niet meer ziet.


U kunt de led strip behuizing zowel binnen als buiten gebruiken. Aluminium ledstrip profiel. Enerzijds verzorgen de profielen van aluminium een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling.

De ledstrip profielen zijn ideaal om te gebruiken in uw winkel, kantoor of thuis. Ledstrip profiel aluminium 7mm meter online bestellen - binnen uur bezorg gratis verzenden en retourneren. Ook epoxy en heavy duty profielen. LED STRIP profielen kopen?


Plaats uw ledstrip in een aluminium profiel voor led strips. Diverse soorten beschikbaar ook voor in hoeken LEDStripXL heeft de profielen uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zoals hoek- profiel , inbouwprofiel, maar ook gewone opbouwprofielen.


Led - strip monteren, wat nu?

De ledstrip - profielen van aluminium zijn ideaal wanneer de led - strip in het zicht gemonteerd dient te worden. Er zijn zowel opbouw als inbouw profielen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit typen . Daarnaast zorgt de profiel voor een mooie, egale verspreiding van het licht. Deze aluminium profielen. Led profiel voor led strips.


Led strips profielen van aluminium met witte afdekking. Perfecte afwerking en uitstekende resultaten. Niet goed geld terug, levering binnen uur uit eigen voorraad. Leds-store bied u zeer kwalitatieve en betaalbare aluminium profielen aan voor de montage . Voor ieder profiel is er een . Ontdek wat een led profiel voor verschil kan maken in jouw interieur.


Dit profiel wordt compleet geassembleerd geleverd inclusief een diffuse kunstof afdekkap. Aan beide kanten van de profiel z.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts