woensdag 8 november 2017

Sandwich isolatieplaten

Koop of Verkoop sandwichpanelen op Marktplaats. De geïsoleerde panelen hebben een lange levensduur en kunnen snel en eenvoudig gemonteerd worden. Restant partijen van de fabriek. Sandwichpanelen bieden veel voordelen met als belangrijkste punt dat je in . Buitenzijde heeft verschillende kleuren en profileringen.


Binnenzijde licht van kleur.

De partijen kunnen lichte beschadigingen bevatten. Wat zijn gelegenheidspartijen? Overproductie of restcoils van de fabriek. Dankzij de isolatie met PIR-harschuim hebben onze dakplaten hoge isolatiewaardes en zijn ze licht van gewicht.


De sandwich dakelementen zijn leverbaar in verschillende Rc-waarden. Afmetingen:Werkbreedte: 1. UNILIN heeft verschillende soorten sandwich. Vulpanelen en isolatiepanelen in ramen, deuren, gevels, scheidingswanden,.

Een superlichte maar stevige kunststof plaat. PVC sandwichpanelen worden meestal toegepast in combinatie met PVC raam- en deurprofielen. Aluminium Sandwich voor daktoepassingen.


Producten van EPS en Mineraalwol sandwich wandpanelen. Groothandel in dak- en gevelisolatiepanelen en enkelwandige dak- en gevelbeplating. Snel en eenvoudig lichtgewicht isoleren.


Door het lichtgewicht van de platen en de diverse isolatiediktes en –waarden kan praktisch elk gebouw van isolatie worden voorzien door middel van deze panelen. Prijs € per mook andere maten op voorraad. De combinatie van QuadCore TM isolatie , onze integrale ondersteuning en grondige kennis van het gebouwontwerp proces zorgt ervoor dat de systemen van Kingspan tijdens hun levensduur op een hoger niveau presteren en de ultieme bescherming bieden aan onze partners, hun gebouwen en het milieu.


EPS isolatie is hoogwaardige dakisolatie geschikt voor iedere toepassingen op platte daken. Beste, Geisoleerde dakplaten: nuttige breedte 1m ECO 30:(dakplaten met 3cm isolatie kleur antraciet en onderkant lichtgrijs alufolie) lengtes:… Prijs o. Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen Iso-Bouw, Indust3bouw, Dakwerken Deiso, Bis. Daarnaast zijn de isolatiepanelen volledig afgestemd op de bedekking met riet.


Dit geeft u maximale zekerheid over een lange . Onder de vorm van trapeze-, golf- en pannenprofiel verkrijgbaar. Het wordt niet aangetast door water of vocht, waardoor EPS in vele toepassingen gebruikt kan worden. Zo zijn er bijvoorbeeld EPS isolatieplaten op de markt die gebruikt kunnen worden voor het isoleren van omkeerdaken, dus hellende daken langs de buitenkant. EPS heeft een lager isolerend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts