vrijdag 3 november 2017

Overzettreden open trap

Ben je wat uitgekeken op je oude trap ? Wil je de stijl van je woning veranderen? Of ben je bezig met een grondige renovatie? In al deze gevallen is het helemaal niet nodig om een volledig nieuwe trap te laten installeren.


Je trap laten renoveren met behulp van overzettreden is eenvoudiger, . Bereken hoeveel overzettreden je nodig hebt: het aantal rechte treden en het aantal treden voor de draai van de trap.

Als je voor eiken fineer kiest, beslis dan hoe je de trap wilt afwerken: met lak of met oliewax. Met een paar kleine aanpassingen geef je je trap al een heel nieuwe uitstraling. Is jouw trap toe aan een complete renovatie? Of het nou een open trap is, of een trap bekleed met vloerbedekking. Bij GAMMA kun je terecht voor elke soort traprenovatie , voor traptreden en overzettreden.


Maar ook voor advies en hulp. Op traprenovatie gebied is de laatste jaar veel veranderd. De renovatie overzet treden zijn kwalitatief veel beter geworden, wat de traprenovatie - pakketten steeds populairder maakt voor het opknappen van trappen.

Ook de kleuren en het toebehoren is enorm uitgebreid. Zo zijn er profiel lijstjes, vloeren en verschillende . Als wij bij u de open trap komen. Een volledige renovatie van een open trap bestaat uit het rondom bekleden van de treden. Ook aan de onderzijde plaatsen wij een. Deze kap sluit de overzet treden helemaal op.


In deze video zie je hoe het team van traprestyle een opentrap renoveert. Extra afwerkingen (vb. anti-slip, verlichting, …) zijn mogelijk. Jouw trap laten voorzien van anti-slip kost gemiddeld €à €per meter. Snel aan te brengen, in ongeveer dag (afh. van de grootte en vorm van de trap ). Aangezien de lijm snel droogt is de overzettreden trap na behandeling nagenoeg direct te belopen. Bekijk, vergelijk en reserveer direct voor jouw traprenovatie online bij Praxis.


Traprenovatie van overzettreden tot stopborden vind je bij Praxis. Casca traprenovatie betaalbaar de trap renoveren Alle traprenovatie kosten van overzettreden tot complete traprenovatie prijzen. Doe Het Zelf - Ook open trap bekleden. Bekijk op deze pagina de kosten voor het dichtmaken van een open trap en lees meer informatie over het renoveren van je trap.


Door stootborden tussen de treden te plaatsen, verander je een open trap in een gesloten trap.

Overzettreden zijn nieuwe traptreden die over de oude traptreden heen worden bevestigd. Deze zijn af te werken in diverse kleuren wasolie, u kunt de kleuren wasolie voor eiken hier. Een materiaal als HPL CPL laminaat is uitermate geschikt voor de traprenovatie van een open trap. Doordat hiermee het risico van uitglijden tot een. Ik heb een nieuw huis gekocht en wil de trappen aanpakken.


De ene trap is dicht en de. Voor de grondige renovatie van je trap kun je de bestaande treden vervangen door CanDo overzettreden. Bij een open trap worden de treden rondom bekleed. Dus de bovenkant, de achterkant en natuurlijk ook de onderkant van elke trede. Wij kunnen zelfs uw open trap omtoveren tot een dichte trap.


Uw persoonlijke smaak vertaald in vakkundige bekleding met kwaliteits- overzettreden ! Bij het plaatsen van overzettreden wordt in feite op elke trede van een bestaande trap een nieuwe trede geplaatst. Het systeem kan zowel bij gesloten als open trappen toegepast worden. Bij gesloten trappen wordt ook het stootbord doorgaans van een nieuwe afwerkingslaag voorzien. Het trede-over-trede- systeem laat . Welke voordelen bieden overzettreden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts