donderdag 9 november 2017

Monolitisch betonvloer

Betonvloer vlinderen (monoliet afwerken) voor een duurzaam glad oppervlak. Betonvloeren monolitisch afwerken met een verhar dicht, stofarm en duurzaam glad oppervlak. Vlinderen van betonvloeren (monoliet afwerken) Met deze manier van afwerken van uw betonvloer kan een dicht en duurzaam glad oppervlak . Een betonvloer wordt glad afgewerkt door middels van het vlinderen van de betonvloer. Dit noemt men een monolitische betonvloer.


Een gevlinderde betonvloer past goed in moderne interieurs.

Hierdoor onstaat een gladde en duurzame betonvloer. Bij monoliet afgewerkte bedrijfsvloeren gelden afhankelijk van de gebruiksfunctie, specifieke eisen voor onder andere de . We kunnen de betonvloer ook nog gaan bewerken in zijn verhardingsfase. Wij noemen dit de vloer MONOLITISCH AFWERKEN of vlinderen. Dit doen we met een enkele handvlindermachine of een dubbele vlindermachinemachine. Als de betonvloer is zodanig beloopbaar is, wordt de bovenste laag eerst open geschuurd.


Daarna wordt de vloer indien nodig ingestrooid met slijtvast materiaal. Een monoliete of monolithische constructie bestaat uit verschillende onderdelen maar vormt één geheel.

Wanneer sprake is van natuursteen wordt bedoeld dat het uit één stuk steen is gemaakt, bijvoorbeeld een zuil, beeld of obelisk. Bij beton betekent het dat het beton van de constructie in één keer . Bij in het werk gestorte betonvloeren , die monolithisch moeten worden afgewerkt, hebben we in veel gevallen te maken met vloeren van parkeergarages en bijvoorbeeld bedrijfsvloeren. De vloeren kenmerken zich door een hogere kwaliteit beton en de hoge eisen aan de sterkte, vlakhei slijtvastheid en de dichtheid van . Jager Afbouw is specialist in het aanbrengen van monoliet vloeren. Gratis aanwijzingen voor het voorkomen van schade aan dilatatievoegen in monolitisch afgewerkte betonvloeren. Bij monolithisch afwerken blijft een dekvloer achterwege.


Zo elimineert u het risico op loslatende dekvloeren. Monolitisch afgewerkte betonvloeren. Hoe bespaart u kosten, maar bereikt u wel een hoogwaardige kwaliteit? Deze publicatie beantwoordt deze en andere vragen over ontwerp, . Gelijk na het storten van de betonvloer gaan wij beginnen met het voorbereiden van het monolithisch afwerken. Op het moment dat de betonspecie voldoende is gehard wordt er begonnen met schuren.


Wordt de betonvloer gebruikt door intensief verkeer? Dan wordt de betonvloer ingestrooid waardoor de uiteindelijke. Vlinderbedrijf Vonk is zeer ervaren in het storten en monoliet afwerken van betonvloeren.


Een monolithisch afgewerkte vloer of monolietvloer is een strakke vloer waarop stof geen vat heeft en die vloeistofdicht is. Met name in het bedrijfsleven worden monolietvloeren vaak opgeleverd als eindvloer.

Het beton is strak gelegd en gevlinderd. In de toplaag van de vloer is een slijtlaagje voorzien. Lemmens, Intron BVDe monolithisch afgewerkte betonvloer wordt wereld-wijd op grote schaal toegepast als bedrijfsvloer. De korteinstallatietijd en relatief lage prijs ervan zijn argumentendie een belangrijke rol spelen bij de keuze voor dit alsbedrijfsvloer populaire vloertype.


Alle vloeren zoals terras,woning,bedrijfshal,garage,looppaden kunnen worden behandeld als het beton gestort is. Kleine opstakels zoals randen en kanten worden met de hand afgewerkt. Een betondesign gietvloer is een designvloer met diverse mogelijkheden voor vormgeving en architectuur.


Het is een cementgebonden gietvloer met het uiterlijk van echt monolitisch beton (concrete) maar zonder voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts