dinsdag 7 november 2017

Louis de poortere vintage

Made in Belgium geweven patchwork tapijten verkrijgbaar in warme kleurstellingen. Geïnspireerd uit Oosterse tekeningen. Nu met GRATIS levering en dagen retourgarantie. Een relatief nieuwe soort vloerkleden zijn de patchwork vloerkleden.


Deze bijzondere designs en kleuren zijn een kleine revolutie in de wereld van woninginrichting. Louis de Poortere vloerkleden is een collectie voor mensen die eens iets anders zoeken.

Verschillende kleuren en patronen maken een nieuw en uniek. De idee is geïnspireerd op oude Perzische tapijten, in stukken versneden en als een patchwork terug aan gelkaar gestikt. Dit louis de poortere vintage fading vloerklee heeft zoals de naam al aangeeft een vervaagd patroon. Dit geeft het chique design. De unieke, gepatenteerde designs in Oosterse vintage -sferen zorgen voor een prachtige blikvanger in uw woninginrichting.


Door de brede kleurdiversiteit van de vloerkleden zal deze serie zich naadloos . Sterker nog, haast nergens vind je zoveel diverse varianten vintage vloerkleden van katoenchenille als bij deze tapijtontwerper. Deze collectie is geïnspireerd op de traditionele Oosterse tapijtontwerpen.

Elk tapijt bestaat uit pane. Vervaardigd van zuiver wol en katoen chenille. Een blikvanger voor het interieur. De collectie is geïnspireerd door traditionele Oosterse tapijten.


Louis De Poortere offers woven broadloom carpet, rugs, stair runners and tailor made rugs. Patchwork vloerkleed gemaakt van wol en katoen. Leverbaar in tientallen kleurcombinaties en verschillende afmetingen. Genoemde prijzen zijn inclusief transportkosten binnen Nederland. Wij laten je droom uitkomen ! Bezoek onze showroom om deze kleden op een van je favoriete houten vloeren te zien.


Vintage oosterse tapijten. Deze tapijten ogen verweerd en vervaag als het ware wat versleten en . Nooit gebruikt en steeds mooi bewaard. Het centrale motief stamt uit een grote traditie. In verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen. Bij Smid interieur bent u verzekerd van de beste prijs!


Thuisbezorgd binnen werkdagen tot weken.

Er zijn nog geen beoordelingen. Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts