woensdag 1 november 2017

Keramische vloertegels getrommeld

Een Keramische Vloertegel heeft niets dan voordelen. Zowel in onderhoud als stijl kan je alle kanten uit. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Keramische Vloertegels. Alle Hardsteen vloertegels zijn machinaal of met de hand getrommeld wat zorgt voor de prachtige landelijke uitstraling. Wij leveren Hardsteen vloertegels in diverse maatvoeringen, van heel groot tot heel klein.


Hardsteen staat bekend om zijn gevoeligheid voor krassen en vlekken, dit kan als storend ervaren worden.

Het voordeel van Hardsteen Look Keramiek is dat de tegels niet gevoelig zijn voor deze punten. De tegel is daarnaast antislip en wordt . Nu voor: 2per mincl. Levertijd: 1-werkdagen. Te bezichtigen in: Tegels in Huis Zetten, Tegels in Huis. Zoekt u hardsteen zonder onderhoud?


Kies voor keramisch hardsteen! Geen krassen en vlekken, eenvoudig onderhoud.

Klik snel verder en bekijk de collectie. Logisch dat de keramische varianten, die nagenoeg niet van echt te onderscheiden zijn, geliefd zijn. Getrommelde vloertegels hebben een oude gebruikte look.


Net als in echt hardsteen zitten er tekeningen van fossielen in de tegels , kan de toplaag mat of gezoet zijn. Ook zijn er verschillende randafwerkingen: strak of verouderd ( getrommeld ). Kom echt eens langs om onze keramische collecties met natuursteen en blauwsteeneffect te bewonderen. Prachtig zijn de grote maten, die als . Ze zijn niet meer van echt te onderscheiden. Zowel tekening, structuur als oppervlak zijn bijna niet verschillend van het echte product.


Keramische tegels zijn makkelijk te plaatsen, sterk en onderhoudsvriendelijk. Wij hebben een aantal keramische getrommelde vloertegels in ons assortiment. Van het formaat 12×1tot zelfs 60×met verouderde kanten.


Voor iedere stijl vindt u bij ons een passende tegel. De meeste vloertegels zijn ook als wandtegel te gebruiken, waardoor u leuke combinaties kunt maken in bijvoorbeeld uw badkamer. Met keramische vloertegels kiest . Epoca Gemme Antracite wandtegel 10x10cm, antraciet.


Op voorraad Vandaag bestel overmorgen in huis.

Vloertegelsbrand=99Uw vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet. Ook voor uw garage of berging zijn keramische vloertegels en plavuizen een geschikte keus. Vaak zorgen vloertegels voor ruimtelijkhei . Kom langs in van de winkels.


Dat zijn keramische tegels met een natuursteen uitstraling. Artikelcode: tozcv3naavloertegel quartz hardsteenlook grijs 20x20cm getrommeld - aanbieding . Natuursteenlook-tegels voor elke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts