dinsdag 7 november 2017

Atlas concorde tegels

Atlas Concorde Tegels online verkrijgbaar. Atlas concorde eenvoudig, veilig en snel online! Specialist in premium porcelain and wall tiles for residential, commercial and public architecture. Topkwaliteit voor de laagste prijs!


Een echte koploper op internationaal niveau in de productie van keramische tegels met een witte scherf die geschikt zijn voor vloeren en muren en die zich onderscheiden van de rest door . ATLAS CONCORDE is een betrouwbare referentie-partner en één van de belangrijkste en meest toegewijde bedrijven in de keramische industrie wereldwijd.

Alles wordt afgewerkt volgens de Italiaanse knowhow die wordt erkend . Veelzijdig en van hoge kwaliteit! Geachte internet gebruiker. Wij hebben gevonden wij u zocht. Wij kunnen het hele assortiment van deze tegelfabriek leveren. Kijk verder in onze website.


Ontdek deze prachtige tegels nu bij Keramische-buitentegels. Dit Italiaanse merk slaagt erin om de laatste technologieën en nieuwste trends vast te leggen in keramische tegels. Vind atlas concorde tegels op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Haar missie is het interieur ontwerpers, architecten en de meest veeleisende klanten te voorzien van keramische oplossingen die geschikt zijn voor elke bestemming van het . Door de diversiteit aan wandtegels kunt u alle kanten op met variaties. De kleur en de vorm van de tegel zijn erg bepalen daarom is het belangrijk om dit goed van te voren te bedenken.


Het zijn tegels met een strakke, minimalistische uitstraling. Bovendien zijn ze gerectificeer wat betekent dat ze met een kleine voeg kunnen worden gelegd. Klik hier om naar onze Outlettegels webshop te gaan! Deze keramische vloer -en wandtegels zijn een nieuwe trend in de stedelijke architectuur. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en.


Als u uw terras gaat betegelen kunt u bij Kroezon kiezen uit de mooiste tegels ! Tegel - en Marmerwerken Leon Engels. Deze heeft een prachtige mat leisteen structuur, die een schitterende invloed zal hebben op uw terras! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u . A-kwaliteit tegels verkrijgbaar in diverse afmetingen en jaar garantie. Mek, de nieuwe serie van Atlas , bestaat uit wand- en vloertegels. Deze serie wordt gekenmerkt door de gekleurde arceringen van licht in combinatie met een metaal look.


De collectie is ontworpen voor een trendy en elegant interieurgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts