maandag 3 november 2014

Subsidie isolerende maatregelen

Gaat u als Verenigingen van Eigenaren (VvE) voor uw gebouw en appartement( en) maatregelen nemen voor energiebesparing? Daarnaast is er subsidie voor advies en een MJOP. Met dakisolatie, gevelisolatie , vloerisolatie en dubbel glas bespaar je veel energie.


Dat is goed voor het klimaat, geeft. Voorwaarde is wel dat of meer maatregelen worden gecombineerd.

Meer info over de verschillende subsidies met hun voorwaarden en info over groene leningen vind je terug in onderstaand overzicht. Heeft u een koopwoning waarin u zelf woont? Dan kan de Vereniging van Eigenaren subsidie aanvragen voor de isolatie van de woningen.


Van de kosten kunt u ongeveer tot terugkrijgen. De subsidie moet u aanvragen voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Als je subsidie aanvraagt voor twee of meer maatregelen , kun je ook subsidie aanvragen voor aanvullende maatregelen , zoals isolerende kozijnen, isolerende deuren of het waterzijdig inregelen van je CV.


Voorzie je je hele huis van energiebesparende . Ontdek in twee stappen of er subsidies en aantrekkelijke leningen zijn om uw woning energiezuiniger te maken.

Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger. Het is raadzaam om uitgebreidere maatregelen te nemen in je appartement om energie te besparen. De gedrukte versie wordt geleverd . DE RAAD VAN DE GEMEENTE MAASDRIEL. Gelet op artikel 1van de Gemeentewet;.


Besluit: Vast te stellen de volgende. SUBSIDIEVERORDENING ISOLATIEMAATREGELEN. Het isoleren van uw huis is een energiebesparende maatregel. Energiebesparende maatregelen zorgen voor meer wooncomfort. Bovendien daalt uw energieverbruik, wat zorgt voor een lagere energierekening.


Helaas is de landelijke subsidiepot voor . Je moet dan wel ten minste nieuwe isolatiemaatregelen laten uitvoeren. Door de subsidie verdien je die maatregelen sneller terug, en hoef je minder geld te investeren. De deur wordt vervangen door een isolerende deur met een maximale U-waarde van 0. Hiervoor ontvang je een subsidie van €1per m 2. Subsidiabele kosten: de kosten van maatregelen waarvoor volgens de lijst met te subsidiëren maatregelen subsidie beschikbaar is;.

Formulier Uitkering subsidieregeling isolatiemaatregelen Almelo: het formulier door middel waarvan, na realisering van maatregelen , de aanvraag om uitkering van de verleende subsidie. Goed nieuws voor particuliere woning- en appartementseigenaars en verenigingen van eigenaren die hun woning willen verduurzamen. Ongeveer van de investering kan worden teruggevraagd bij het Rijk . Als u uw woning wilt verduurzamen, kunt u daarvoor subsidie van de gemeente krijgen.


Bijvoorbeeld voor zonnepanelen of duurzaam isolatiemateriaal. Een goed geïsoleerd huis biedt veel voordelen. Het zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken.


Dat betekent een lagere energierekening en is bovendien goed voor het milieu. Bent u van plan uw huis te isoleren ? De gemeente Ermelo voert sinds een aantal jaren met succes de subsidieregeling isolatie uit. Honderden huishoudens uit Ermelo hebben succesvol een beroep gedaan op de subsidiegelden en door isolatie energie bespaard.


Op basis van de subsidieregeling kunnen eigenaar-bewoners én huurders van woningen in . In de gemeente Bergeijk is subsidie beschikbaar voor woningisolatie en energieopwekkende installaties in de bestaande woningbouw met als doel inwoners te stimuleren om woningen beter te isoleren en om duurzame energie op te wekken. Subsidie duurzame energie voor particulieren Bergeijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts