woensdag 5 november 2014

Staalkabel klem

De voordeligste staalkabel bevestigings materialen koopt u bij staalkabelstunter - Per Stuk. Altijd voordeliger, sneller en topkwaliteit. Kwint helpt u graag aan hoogwaardige kwaliteit staalkabels van het merk bridon, te gebruiken bij verschillende doeleinden, zoals kranen en liften. Maak sterke verbindingen tussen staalkabels of staaldraden met een draadklem of persklem.


Gemaakt van uitstekende materialen zoals RVS.

Platte staalkabel klem gemaakt van hoogwaardig RVS. Voor het afwerken van uiteinden staalkabels. Leverbaar in drie verschillende maten. Staalkabel klem gemaakt van hoogwaardig RVS.


Kabelklem RVS tbv mm staalkabel. Prijs vanaf: € Excl. Staaldraad ( staalkabel ) klem mm (M3) RVS A4.

Als u de klem buiten wilt gebruiken, kunt u het beste kiezen voor een staaldraadklem van RVS. Deze klem is beschermd tegen corrosie en roestvorming. Combineer uw staaldraadklem van RVS met een draadspanner, om uw staaldraad goed aan te spannen. Een goed gespannen staaldraad is bijvoorbeeld nodig als u er . Op zoek naar staalkabel , klemmen en toebehoren?


SnoerZo heeft een groot assortiment aan verlichtingsonderdelen direct uit voorraad leverbaar. STAALDRAAD KLEM MM PLAT VZ. Availability: In voorraad. Quantity: In winkelwagen. Een draadklem, kabelklem of staalkabelklem (wire rope clip) is een eindverbinding bestaande uit beugel met schoen (saddle) die met moeren wordt vastgezet rond het werkende en dode part van de lus of oog in een staaldraad.


C4couD De tang die gebruikt. Draadklemmen worden niet aanbevolen als permanent verbindingen of voor . Met deze klem kun je een lus maken of twee staaldraden koppelen. Het bestaat uit een bakje met een Mboutje en een tegenplaatje.


DUS bijvoorbeeld: Lengte staalkabel inclusief lussen en spanner = meter.

Deze staaldraadklem is geschikt voor staaldraad van mm. De klem is verzinkt en is daarom bestand tegen slijtage en corrosie waardoor de klem extra. Verzinkt stalen duplex klemmen voor het maken van verbindingen. Om de verbindingen te maken moet u eerst de moeren losdraaien en het afdekplaatje verwijderen.


Vervolgens legt u de staalkabel in lus in de duplexklem en draait u de boutjes strak aan. Algemene informatie over staalkabel. De Lijnenspecialist is leverancier van verstaging, zeereling, staalkabel en een groot assortiment van spanners en fittingen. Wij maken zeereling en verstaging voor je op maat.


Naast jachten hebben we ook ervaring binnen de architectuur en industrie. Denk hierbij aan kamer afscheidingen, relingen, trapleuningen, bruggen . De horizontale veiligheids-hijsklem IPPE is geschikt voor het hijsen en horizontaal transport van pakketten stalen platen die niet doorbuigen. De gewenste bekopening is eenvoudig instelbaar. Bij heet aangrijpen van de handgreep opent de klem zich en kan de klem op een eenvoudige en snelle wijze aangeslagen of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts