vrijdag 7 november 2014

Osmo hardwax olie aanbrengen

Osmo Polyx Hardwax Oil Application Guide - From Rest Express - Duration: 1:29. Hier vindt u informatie over de Hardwax-oliën van Osmo. Deze Hardwax - olie behoudt een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een slijtvast, water- en vuilafstotend oppervlak.


De Osmo rollerset is een complete en onmisbare set voor het aanbrengen van een hardwaxolie. Osmo losse roller 2mm te gebruiken voor het aanbrengen van Hardwaxolie.

Osmo , Osmo olie, Osmo wax, osmo hardwax olie , Osmo onderhou Osmo hardwax, Osmo Wisch Fix, osmo onderhoudswas. Met deze Osmo Roller van 25cm brengt u heel gemakkelijk hardwaxolie aan op uw houten vloer. Vandaag voor 17:uur besteld = morgen in huis! Sommige hardhoutsoorten zoals Jatoba en Merbau kunnen wegens hun hardheid en inhoudsstoffen maar weinig materiaal opnemen.


De droogtijd bedraagt ongeveer uur. Advies: Aanbrengen met de vloerborstel. Let op: Glansvrije uitvoering(mat).


Hardwax - Olie kleur is vuil- en water afstoten slijtvast en geeft een aangenaam oppervlak.

Bij onbehandeld hout max. Vloeren vooraf grondig reinigen. Handmatige behandeling: Osmo hardwax - olie zeer dun aan- brengen met de vloerborstel of de Osmo microvezelroller. Machinale behandeling: Osmo FloorXCenter voor de intensieve reiniging en het aanbrengen van kleurloze . Deze hard wax olie is ook verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren (docorwas).


Na het leggen van de vloer dient de olie twee keer aangebracht te worden. De 1ste keer direct na het leggen, de 2de keer de volgende dag. Na het aanbrengen van de hard wax olie is het van . Nabehandeling van afzonderlijke sterk belopen en beschadigde plaatsen kan door eenvoudig reinigen en het plaatselijk aanbrengen van een nieuwe laag, zonder zichtbare aanzetten. OSMO COLOR HARDWAX OLIE is gemaakt van natuurlijke plantaardige oliën en wassen.


De olie laat het hout ademen . Indien u hard moet boenen met het polijstkussentje dankan het noodzakelijk zijn deze plekken na te behandelen met osmo olie‐hardwax‐. Plekken die schraal blijven eventueel nabehandelen met Osmo hardwax ( olie ), Dit aanbrengen met een pluisvrije doek of kwast‐. Periodieke verzorging: Door regelmatig een dopje. Zeer slijtvast, vuilafstotenwaterbestendig,makkelijk op te brengen en uiterst onderhoudsvriendelijk.


Geschikt voor bijna alle houtsoorten. Verbruik: liter voor 24m² bij laag.

Osmo Hardwaxolie aanbrengen in lagen. Productbeschrijving: Kleurloze matte houtafwerking, die alle voordelen van oliën en wassen combineert in een uniek product. Merken zoals Osmo bieden voor de afwerking van houten vloeren een uitgebreid gamma van producten aan, waaaronder ook gekleurde parketoliën.


Een gekleurde Hardwax olie wordt met een borstel of een rol aangebracht en dient nadien in het hout worden gemasseerd met een Woodboy en witte pads. Na droging onschadelijk voor mens,dier en plant. Hierdoor kan het hout blijven ademen en de waslaag niet barsten, afbladderen of schilferen.


Gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen met een „open-poriën structuur“. Aantal lagen: voor een transparant gekleurd oppervlak dun in de richting van de houtnerf aanbrengen en grondig uitstrijken. Na drogen een toplaag aanbrengen met een kleurloze Osmo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts