vrijdag 10 oktober 2014

Renovatie gietvloer

Gietvloeren renovatie door G-Vloeren BV. Laat uw gietvloer of toplaag renoveren door ons technische team. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Uw gietvloer en toplaag renoveren en weer zo goed als nieuw. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.


Professioneel onderhou renovatie of een heel nieuwe uitstraling?

RGV maakt uw bestaande gietvloer op een kostenefficiënte manier helemaal up-to-date. Een nieuwe toplaag kan uitstekend over een bestaande gietvloer worden aangebracht. Zeker voor de al wat oudere gietvloeren geldt dat deze verkleurd kunnen zijn of dat er beschadigingen zijn te zien.


Het is dan mogelijk om door het aanbrengen van een nieuwe toplaag de vloer in originele staat terug te brengen. Het spreekt voor zich dat u gebaat bent bij professioneel advies en deskundig handelen aangaande de gietvloer renovatie. Daarvoor bent u hier op het juiste adres.


Voor een andere kleur op uw vloer kunt u rekenen vanaf € 2- per m2. Nieuwe gietvloer en laklaag al vanaf € per m2. Wij bieden u hoge service en een scherpe prijs.

Al uw renovatie of restauratie projecten zijn voor ons geen enkel probleem. Binnen dagen is uw nieuwe vloer. De toplaag van een gietvloer kan probleemloos worden vernieuw bijvoorbeeld wanneer de eindlaag niet (meer) helemaal naar eigen goesting is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kleur van de gietvloer te veranderen. Wanneer enkel een opfrissing nodig is, kunnen we de toplaag licht opschuren waardoor deze weer . Met een cementgebonden gietvloer kun je minimale niveauverschillen in de vloer wegwerken.


Dit type gietvloer is daardoor uitermate geschikt voor het uitvoeren van een vloerrenovatie. Een cementgebonden gietvloer zorgt voor een warme toevoeging in uw interieur en past perfect bij bijvoorbeeld hout, beton en staal. Polyurethaan vloeren: een PU gietvloer geeft een strakke moderne look aan uw pand of huis. Een polyurethaan vloer is elastisch, duurzaam en onderhoudsvrij. Een gietvloer over bestaande tegelvloer is de ideale vloeroplossing bij renovaties.


Ontdek onze vloerrenovatie met Sandtouch gietvloer. DRT richt zich met zijn gietvloeren vooral op renovaties. De gietvloer kan gewoon op de bestaande vloer worden aangebracht. Hierdoor hoeven er geen sloopwerkzaamheden verricht te worden waardoor uw tij moeite en koste bespaart.


Staat u binnenkort voor een renovatie ? En gelukkig maar want een professioneel gelegde gietvloer is door zijn naadloze en strakke look zeker een aanwinst voor de woning. Door het uitgebreide kleurenpalet en brede toepassingsmogelijkheden zal een gietvloer in verschillende . DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek, opgezet door Jan Dobbelsteen vanuit zijn sterke geloof in de renovatieproducten voor de toekomst zoals hij destijds zijn geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden noemde.

De wortels van DRT liggen bij het binnenhalen van deze innovatieve . Stofloos stralen ondergrond. Aanbrengen cementgebonden gietvloer. Strakke, vlakke bedrijfsvloer na renovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts