maandag 6 oktober 2014

Houten latten gevelbekleding

In samenwerking met verschillende aannemers realiseert Vandenberg Hardhout duurzame gevelbekleding voor bedrijfspanden en woningen. Wij leveren het hout en zagen en schaven dit, zodat het plaatsen soepel en snel verloopt. Geveldelen worden op houten latten bevestigd.


Dit wordt regelwerk genoemd. Links: regelwerk van verticale latten bij horizontale gevelbekleding.

Rechts: dubbel regelwerk bij verticale gevelbekleding , om ventilatie achter de gevelbekleding mogelijk te maken. Het is ook in Thermowood dat onze panlatten en tengellatten worden gemaakt. We zijn fan van dit type hout. Niet alleen is het zeer betaalbaar, het is ook zeer duurzaam tegen een gevel. Even duurzaam als de tropische tegenhangers Louro Gamela en Padoek.


Hardhei als dat vereist wordt, is dan weer het voordeel van . Een houten gevelbekleding , of het (deels) voorzien van een houten structuur om een gevel extra te benadrukken, is de laatste jaren enorm populair geworden. Voor kwaliteitsvolle houten gevelbekleding in Europees hardhout of thermowood ben je bij Carpentier aan het juiste adres.

Door onze nauwe samenwerking met productontwikkelaars kunnen wij innovatieve en trendy profielen op de markt brengen die gebruiksvriendelijker en beter te verwerken . Woodwall verzorgt jouw houten gevelbekleding van productie tot plaatsing. Steeds volledig op maat gemaakt. Er zijn tal van keuzemogelijkheden.


Gadero levert zowel red cedar hout als composiet voor uw gevelbekleding uit voorraad. Wij hebben diverse maten lichtgewicht red cedar hout en gerenommeerde composiet rabatdelen van Elephant (jaar garantie). Bestel samen met uw houten gevelbekleding bijbehorend rachelwerk zoals panlatten en . Ben jij ook helemaal weg van een houten gevel, dan is een Thermowood gevelbekleding een echte aanrader!


De watergoten en hemelwaterafvoeren bevinden zich achter de gevelbekleding van houten latten en zijn zodoende uit het zicht. Architectuur OntwerpBosGaleries ProjectenSchelp BeignetsStelArquiteturaCederbomenKornoeljebomen. Houten latten western red cedar 30mm. SCHAAFWERK VOOR GEVELCONCEPTEN.


Gevels in hout planchettes - sidings - shingles - lattengevels - voorgemonteerde panelen. Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw. Het beschermt de achterconstructie tegen weer en win maar . Voor de levensduur van het hout zullen de verticale latten , waarop de bekleding wordt gemonteer zo goed mogelijk tegen regenwater dienen te worden beschermd. Geen nieten of T- nagels .

Als gevelbekleding hout gebruiken, geeft je woning een niet te evenaren warme en unieke look. Bovendien zorgen zij voor een extra isolerende waarde voor jouw woning. Massief hout gevelbekleding. Een gevelbekleding uit massief hout wordt van pure houten latten gemaakt.


Dit is in tegenstelling tot bijvoorbeeld MDF waar houtsplinters worden gebruikt. Kwaliteit Potdekselplanken, Blank of Geïmpregneerd. Mocht u zich afvragen van waar we de naam voor deze gevelbekleding gehaald hebben?


Wanneer u de doorsnede van dit profiel kantelt, dan merkt u meteen een sterke gelijkenis met de gelijknamige, . Welke houtsoort kiezen om uw gevel te bekleden? Kleur en prijs zijn uiteraard belangrijk, toch geeft de duurzaamheid de doorslag. Die moet voldoende hoog zijn: natuurlijke duurzaamheidsklasse I, II of III.


Toch kan het ook met minder duurzame houtsoorten als die vooraf worden verduurzaamd. Meer over de natuurlijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts