maandag 6 oktober 2014

Binnen beton

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van echte betonvloeren geschikt als woonvloer. Strak en toch een levend product. BETONVLOEREN-VATO is dé specialist in Westerlo en omstreken voor het plaatsen van betonvloeren voor binnen en buiten.


Vroeger werden industriële betonvloeren enkel gebruikt in garages en industrie. Tegenwoordig kiezen veel particulieren voor een industriële betonvloer in hun woning of loft, of voor het terras of de .

De mogelijkheden van woonbeton, ook wel glansbeton, zijn eindeloos. Combineer de gewenste kleur, glans, vorm en afwerking om een unieke gepolierde betonvloer te bekomen die het fundament vormt van uw interieur. Door de waaier aan mogelijkheden en de interessante prijs- kwaliteitsverhouding kiezen onze . Het plaatsen van betontegels kan zowel binnen als buiten.


Inspiratie, voordelen, eigenschappen en alternatieven voor de betontegel vind je hier. Ofschoon een dergelijke vloer verwant is met de grootschalige bedrijfsvloeren, onderscheiden beide zich duidelijk van elkaar voor wat . Nu krijgen ze steeds vaker een plaats in showrooms, winkels, en zelfs in privéwoningen.

Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een afwerking in geboend of gepolierd beton. Wist u dat u ook een betonvloer . Tijdens het afwerken wordt er nog eens extra rode granulaat ingestrooid om een warmere uitstraling te verkrijgen. In deze vloer word direct vloerverwarming gerealiseerd. Door middel van een betonnen vloer geeft u direct een bepaald uiterlijk aan het interieur van uw huis. Voor een echte betonnen designvloer bent u bij Willem Designvloeren op het juiste adres.


Bij ons staan vakkundighei persoonlijk advies en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit kan bovendien in elke gewenste kleur en afwerking. Een overgang tussen binnen en buiten. Het beton is hier in haar eenvoudigste vorm ,aanspraak makend op haar brute schoonheid. Deze binnenmuurpanelen van beton kunnen op maat gemaakt worden, alswel in afmetingen, design en texturen.


Als bijzondere partner van interieur ontwerpers, kan ons onderzoek bureau . Hiermee is gepolijst beton een LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) vriendelijke vloeroplossing. Zijn door de relatief hoge R-waarde (waarde van frictie) slipvrij. Gepolijste betonvloeren;.


Geven door de glans meer lichtopbrengst.

Tijdens en na het storten van het beton moeten de bekistingen warm worden gehouden. Dit kan geschieden bij middel van een buizenstel met stoom of warme lucht, dat rond (kolommen) of binnen de bekistingen boven het beton ( balken) wordt aangebracht. Deze methode is omslachtig en duur en bijgevolg alleen . De ligging van betonvloeren bepaalt ook de vereiste samenstelling. Bij betonvloeren buiten moet rekening gehouden worden met de diverse weersomstandigheden.


Naast vocht moet er ook rekening worden gehouden met vorst en felle zon, bij het proces van uitharding wordt er rekening. Betonvloeren binnen en buiten. Koop liever te ruim in dan te krap. Op de verpakking staat vermeld hoeveel mje kunt verven.


Materialen in originele verpakking kun je met de aankoopbon binnen dagen retourneren. Verf die speciaal voor jou op kleur is gemaakt, kan echter . Professionele Hybride Afdichtingskit. Speciaal geschikt voor de afdichting van bewegings voegen.


Duurzaam hoog elastisch blijvend maximale bewegingsopname. BTW: € Staffelprijzen vanaf € (excl. btw). De toepassing hiervan zou binnen enkele maanden een feit zijn op de Belgische markt. Het uitwassen van het vers beton voor de binding van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts