donderdag 2 oktober 2014

Dubbele deursluiting

Op zoek naar extra bescherming van je sloten en deuren tegen inbraak? Bekijk de Ivana dubbele deursluiting zwaar hier! Snel uw Hang- en sluitwerk in huis ? Bestel veilig en vertrouwd bij Hang- en sluitwerkand.


Paniekdeur Seniorendeur Voordeur.

Of een haakje nodig op een deur ? GAMMA heeft hang- en sluitwerk voor binnen en buiten. Slotprofiel en tochtstrips. Enkele en dubbele houten deur.


Om de mobiele wanden te sluiten heeft ROB een slotprofiel voorzien met . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Inbraakwerende deurnaalden zijn onder te verdelen in drie groepen: De 007- serie: een splinternieuw inbraakwerend deurnaaldsysteem met een enorm inbraakwerend vermogen tot wel minuten!

NIEUW: binnen de serie zijn ook de modellen speciaal . Ontdek ons assortiment Deursloten. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! De nieuwe dubbele - deursluiting ! Deze meerpuntssluiting van GU is geschikt voor een dubbele - deursluiting.


Specificaties Sleutelbediend met dag- en nachtschoot, massieve schoten, toerig. Met de Ergo-Block biedt BUVA een type meerpuntssluiting speciaal geschikt voor dubbele deuren. De Ergo-Block is ook toepasbaar voor enkele deuren. De elektrische meerpuntssluiting set voor dubbele deuren is bedoeld voor dubbele houten deuren die elektronisch bedienbaar moeten worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld een toegangscontrolesysteem of intercom.


De Multipoint de Luxe Ultra van HMB is de meest door ontwikkelde deurnaald van dit moment. Deze set bestaat uit een mechanisch slot met paniekfunctie E, tegenkast, stangvergrendeling onder en boven, knopbeslag, twee paniekbalken met stangbediening en alle benodigde onderdelen. Het geheel is geschikt voor dubbele houten deuren en is geschikt voor brand- . Geheel uit merbau hardhout - dubbele deur sluiting met 3- puntssluiting skg sterren - geprofileerde. Als deuren in een romp tegen elkaar sluiten.


Bestel direct onderdelen uit de categorie SLUITING BOVENAAN DUBBELE DEUR bij RestoParts.

Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen voor de horeca. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor deursluitingen aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts