woensdag 1 oktober 2014

Dak en wandplaten

Mooie partij metalen damwandplaten, golfplaten, wandplaten. Allemaal metalen platen . Als fabrikant van metalen dak- en wandpanelen bieden wij alle soorten geïsoleerde alsook niet geïsoleerde dak- en wandplaten aan. Infra en Bouw levert partijen nieuwe dak- en gevelplaten tegen scherpe prijzen zoals deze metalen damwandplaten: Materiaal: metaal Kleur: Antr… € 95. Dak- en wandplaten geschikt voor diorama en modelbouw.


Claessen bvba specialiseert zich in de montage van dak-en wandpanelen en kan al vele mooie realisaties tonen.

Door onze knowhow kunnen wij voor elk project een pasklare oplossing op maat aanbieden. Stalen profielplaten voor dak en wand zijn door hun lichtheid uiterst geschikt voor renovatie . Lees de instructies zorgvuldig door alvorens met de montage te beginnen. Behandeling van de platen. Onder normale omstandigheden kunnen de Nautracom platen een maand in de fabrieksverpakking . Onze kracht is eerlijke handel in dak- en wandplaten en alle benodigdheden die daarbij komen kijken.


De platen zijn niet alleen mooi, sterk en functioneel ze zijn tevens uiterst duurzaam en onderhoudsvrij. U vindt in onze webshop alle mogelijke varianten dak- en wandplaten die er zijn, zoals golfplaten, damwand profielen en rabat delen. U kunt kiezen uit verschillende structuren, coatings, kleuren en diktes.

Elk dak- en wandprofiel kent een eigen toepassing. Finish Profiles is ruim jaar producent van hoogwaardige dak- . De grootste aanbieder van producten voor Dak en Wand. Wij hebben ons gespecialiseerd op de inkoop en verkoop van wandpanelen en Dakpanelen.


Wij bieden 2e hands wandplaten tegen een zeer scherpe prijs aan. Bel ons om in detail uw vragen door te nemen. Het brede assortiment en de goede eigenschappen van geïsoleerde dak - en wandpanelen zijn uitstekend toe te passen op wanden en daken van een bedrijfsgebouw.


Bij Hobomat nv in Geel vindt u een indrukwekkend aantel dak -, golf- en wandplaten voor alle toepassingen. Ons team geeft graag deskundig advies en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Dit profiel kan als wandplaat en als dakplaat geleverd worden.


Deze profielplaten zijn zeer voordelig in prijs maar worden desalniettemin vervaardigd uit hoogwaardig Tata Steel materiaal. Werken uitvoeren aan uw woning, garage, bijbouw, loods,. Ontdek dan de dakplaten, wandplaten, geïsoleerde . Vlaams-Brabant en zeker zijn van een optimale afwerking en isolatiegraad?


Groot- en kleinhandel in stalen dakpanelen en wandpanelen. Staalco biedt de oplossing. Een nieuw dak of een nieuwe loods plaatsen moet niet altijd stukken van mensen kosten.


Er is een snelle, degelijke en budgetvriendelijke oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts