donderdag 7 maart 2019

Reinigen natuursteen buiten

Natuursteen terras reinigen. Terrastegels in natuursteen zijn door regelmatig onderhoud beter beschermd tegen externe invloeden. Maar een natuursteen terras reinigen , hoe doe je dat op de juiste manier?


Ontdek handige onderhoud- en schoonmaaktips en kom meer te weten over de prijs voor de reiniging van . Verwerkingsadvies natuursteen bestratingen.

Een tuin is op zijn mooist als er gebruik wordt gemaakt van materialen die ook voorkomen in de natuur. Niet alleen planten en hout, maar ook bestrating is daarin enorm van belang. Voor de meest sfeervolle, rustgevende en natuurlijke uitstraling is er natuursteen in vele . Buitenvloeren in natuursteen kunnen door regelmatig onderhoud veel beter beschermd worden tegen verschillende externe factoren. In dit artikel bekijken we hoe u de verschillende soorten natuursteen die regelmatig buiten gebruikt worden best onderhoudt. Terrasvloeren in natuursteen , beton, keramische tegels of houten planken staan bloot aan heel wat vervuilende omstandigheden, een goede onderhoudsbeurt iedere lente is dan zeker aan de orde.


Tips voor het reinigen van natuursteen , beton, keramische buitentegels, houten planken. Groene aanslag op uw tegels?

Nibo Stone legt uit hoe u het beste uw keramische terrastegels en natuurstenen tuintegels schoonmaakt na de winter. Zandsteen, Graniet, Leisteen en Kwartsiet mag u de tegels reinigen met een cementsluierverwijderaar. Hiervoor kan eventueel Rvan Moeller Stone Care worden gebruikt die tevens in onze webshop te verkrijgen is. Alhoewel deze niet-kalkhoudende natuursteensoorten zuurbestendig . Hoe kan je natuursteen reinigen ? Klik hier en ontdek de praktische tips van Tante Kaat betreffende het onderhoud van een natuurstenen vloer. Een vloer of terras in natuursteen die op de juiste manier wordt onderhouden zal een mooie patina vertonen en prachtig verouderen.


Voor het onderhoud van terras en oprit in natuursteen raden wij een reiniging met LITHOFIN BUITENHUISREINIGER aan na de wintermaanden of als opfrissing. Deze methode werkt het beste voor betontegels en natuursteen. Het is niet aan te raden om uw tegels schoon te maken met chloor of zout, want die verbleken de kleur van uw tuintegels. Om mossen en algen te doden, giet u kokend water over de tegels heen.


Vervolgens kunt u snel en handig de resten . Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk. Tenminste als de gekozen steen en de afwerking van het oppervlak zijn afgestemd op het gebruik. Allerbelangrijkste: Heel simpel om te beginnen… gebruik NOOIT een hogedruk reiniger op uw natuursteen (en vooral niet op beton).


Nu de zomer weer in zicht is, is ook het moment aangebroken om uw terras een onderhoudsbeurt te geven.

Het terras heeft het hard te verduren geha maar binnenkort kan je er opnieuw optimaal van genieten. Hoeveel onderhoud uw terras nodig heeft is grotendeels afhankelijk van de ligging. Ideaal voor zowel betontegels als natuursteen.


Zo makkelijk kun je tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen. Heb je vaak plassen water op je bestrating en worden ze daardoor snel vies, dan kun je drainage aanleggen. Hierdoor kan het water makkelijk worden afgevoerd. Een video van hoe wij natuursteen reinigen in de tuin. Als demonstratie is hier een pad als voorbeeld.


Hoe maakt u blauwe hardsteen schoon in de zomer ? Vet, sap, wijn of zelfs roestvlekken… Alles wat u weten wilt over het onderhoud van de blauwe hardsteen buiten. Voor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, looppaden, trappen, muren enz. Verwijdert zelfwerkend donkere, door planten veroorzaakte, aanslag alsook door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken snel weer licht en schoon. Keramische materialen zijn op het vlak van onderhoud alvast een veilige keuze, U hoeft ze amper te reinigen.


Geeft u de voorkeur aan natuursteen , dan opteert u het best voor graniet of basalt. De hardheid van graniet en basalt . Rebon is een professionele verzorgingslijn voor natuursteen en tegels. Rebon staat voor reinigen , beschermen en onderhouden. Middels het concept wordt gewerkt aan een logisch en duidelijk stappenplan voor het onderhoud van uw natuursteen of tegels. De stappen volgen elkaar logisch op en vullen elkaar aan.


U kent ons als natuursteenspecialist. Toch houden wij onze ogen niet gesloten voor nieuwe trends en ontwikkelingen. Nu uw tuin meer en meer verlengstuk van uw woonkamer wordt, is er een serie nieuwe artikelen op de markt gebracht: Keramische (ofwel gebakken) tuintegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts