maandag 11 maart 2019

Graniet schoonmaken groene zeep

We zijn in het gelukkige bezit van een nieuwe keuken met een granieten keukenblad. Er wordt gezegd: geen agriessieve schoonmaakmiddelen gebruiken. Gebruik gewoon groene zeep , zet t flink in de zeep en laat t een paar uur intrekken. Maak hem eerst schoon met een sopje met groene zeep. Als het droog is, wrijf je het dun in met lijnzaadolie.


Daarna opwrijven en hij kan er weer weken tegen.

Nooit agressieve middelen gebruiken. Altijd met groene zeep schoonmaken. Er wordt vaker gezegd dat je een natuursteen vloer moet schoonmaken met groene zeep.


Schoonmaken met groene zeep geeft een vettig laagje op je vloer en op den duur geeft dit een streperig en vlekkerig uiterlijk. Een goede vervanger is Nibo Stone Natuursteen goudzeep, een verzorgingsmiddel dat de vloer bij . Maak eerst uw aanrechtblad schoon met muscle keuken cuisine, dit ontvet het bla maak daarna een sopje met vloeibare groene zeep maak het blad goed nat en laat dit min op het blad liggen. Een beetje schuurmiddel op een spons wat water er bij en dan de aanrecht met licht draaiende bewegingen schoonmaken. Natuursteen schoonmaken kan veel gemakkelijker, sneller en met een beter resultaat met de middelen en materialen die door Schoonmaakgoeroe worden geleverd.


De manier van schoonmaken is anders dan de meeste mensen gewend zijn.

Ben je eenmaal gewend dan wil je nooit anders weer. Een granieten aanrechtblad schoonmaken. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een granieten aanrechtbla maar de meesten weten niet goed hoe ze het stenen werkblad moeten schoonmaken.


Zoals bij alle natuurstenen is het belangrijk om niet het verkeerde product te gebruiken. Zo is het belangrijk te weten dat je een granieten aanrecht nooit mag schoonmaken met een allesreiniger of een schuurmiddel. Een eenvoudige manier om een granieten aanrecht te reinigen is met een sopje van groene zeep. Bij een natuurstenen vloer moet je voorzichtig zijn als je voor het schoonmaken groene zeep , soda of schoonmaak azijn gebruikt.


Je kunt beter de juiste schoonmaakartikelen. Is een vlek niet weg nadat je het met een droge doek hebt proberen weg te deppen? Neem dan een zachte borstel of doek met veel water en groene zeep.


Is het cesarstone ( Composiet) dan mag je er absoluut NIET met groene zeep op. Dan kan je hete beter schoonmaken met de grove groene kant van een schuursponsje . Vloer onderhoud van graniet , eenvoudig zelf graniet schoonmaken. Professionele natuursteen technieken zoals het graniet polijsten, graniet slijpen of graniet schuren en het impregneren van graniet.


Doe een scheutje groene zeep , carolin zeep of edelzeep HMK P3in een emmer met lauw water. Graniet gezoet is heel mooi om te zien en gemakkelijk in gebruik alleen moet je oppassen met hete pannen, je moet ze altijd op een onderzetter zetten. Je moet het jezelf gewoon aanwennen om de pannen op . Kleine stukjes natuursteen (bv. dorpels), maak je eerst schoon met een sopje ( gebruik weinig zeep ). Mustang vloer (of eigenlijk nog donkerder en zonder de groene tegels).

Nou zoals beloofd het resultaat. Wat andere schoonmaakmiddelen niet kunnen verwijderen gaat met groene zeep prima. Ik heb een schrobber op een steel gebruikt voor de vloer. Ik doe ons blad regelmatig met Vetweg van HB, en van tijd tot tijd met groene zeep.


Insmeren, half uurtje laten inwerken en weer afboenen. Verder neem ik hem gewoon af met een vaatdoekje, ik heb nooit last van strepen eigenlijk. Als er al strepen opzitten dan is dat vaak gewoon vettigheid van het koken . DIt is een middel om verweerde koplampglas weer te herstellen naar helder glas. Ik heb de polijstpasta (niet de schuurpads) met een zachte doek uitgewreven op de vlekken. Vlekken weg en de glans is onaangetast.


Daarna weer impregneer en groene zeep voor de bescherming . Het resultaat is perfect. ONDERHOUD POETSEN SCHOONMAKEN. De naam natuursteen geeft al aan dat het om.


Dit zijn Belgisch hardsteen, marmer en graniet. Elk van deze soorten heeft zijn eigen. Bij vervuiling kan het onderhoud bestaan uit het afnemen met water waarin een weinig groene zeep is opgelost. Hierdoor zullen lichte krassen . Gebruik voor het schoonmaken van geverfd hout nooit zeep.


Vloeren van marmer, natuursteen, lei, graniet en keramische tegels kunt u onderhouden met een sopje van zachte zeep. Gebruik geen bijtende, chemische middelen of schurende schoonmaakmiddelen ongeacht u een keuken met hoogglanzende fronten of met supermatte. Gebruik een oplossing van groene zeep () met behulp van een afwas- of handborsteltje (nagelborstel).


Granieten werkbladen worden eerst geïmpregneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts