woensdag 3 mei 2017

Vlinderen betonvloer prijs

Een betonvloer is stevig en heeft een moderne look. Ontdek hier de prijzen per mvoor de verschillende soorten betonvloeren en de grootste prijsbepalers. Na het storten van het beton en een bepaalde droogtijd is het vloeroppervlak nog erg ruw. Het moet dan machinaal gevlinderd worden met een speciale machine die over het beton wordt bewogen.


Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling.

Vind betonvloer vlinderen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Op deze pagina geven wij u alle informatie wat betreft een betonvloer , een zandcementdekvloer, en de mprijs voor het laten storten.


Een compleet afgewerkte betonvloer inclusief het laten vlinderen ( glad maken van het beton ) Kost per vierkante meter euro extra. Bij ons kunt u terecht voor diverse werkzaamheden met betrekking tot het vlinderen van beton of het storten ervan. Betonvloer gieten of storten? Bijzonder veel mensen zijn vandaag de dag fan van een heuse betonvloer.


BTW voor de zandcementvloer, inclusief vlinderen.

Je kan er een toplaag in laten vlinderen om de vloer slijtvaster te maken of een coating aanbrengen. Door de constructieve betonvloer te vlinderen verkrijgt deze een vlakke en gladde eindafwerking. De gemiddelde prijs van betonvloeren , inspiratie en voordelen en nadelen vind je hier.


De prijs per vierkante meter varieert tussen € 4- en € 15-. Het vlinderen van een betonvloer wordt doorgaans gedaan om de betonvloer zeer slijtvast en zeer vlak op te leveren. We hebben zelf de vloer opgebouwd en door Kevin Wink de vloer laten storten en laten vlinderen. Kevin is een sympatieke man die zijn afspraken na komt. Reageert snel op mails, is op tij denkt uitgebereid mee en is een hardwerkende vakman.


Het resultaat is een superstrakke woonbetonvloer tegen een scherpe prijs. Wanneer de vloer na enige tijd beloopbaar is, kan men de vloer gaan polieren ( vlinderen ). Dit gaat met behulp van een poliermachine. Hoe meer vierkante meters betonvloer u wilt laten storten, hoe kleiner de prijs wordt. Een afwijkende kleur beïnvloedt echter wel de prijs van de te gieten betonvloer , omdat er een supplement door het betonmengsel gemixt moet worden.


Heeft u al een betonvloer en wilt u deze renoveren, egaliseren of vlinderen ? Hij bepaalt voor u de minimale dikte, de hoeveelheid wapening en de plaats van de wapening, alsmede de kwaliteit van de betonmortel. Als vloerenbedrijf kunnen wij deze werkvloer op vakkundige wijze en tegen een scherpe prijs voor u realiseren.

Wij noemen dit de vloer MONOLITISCH AFWERKEN of vlinderen. Een gevlinderde betonvloer geeft ieder interieur een robuuste uitstraling. Alle informatie over de afwerking en het onderhoud van gevlinderde betonvloeren.


Verdiep ngsvloeren: indien men overweegt om te bezuinigen op een afwerkvloer, dan kan men ervoor kiezen om de betonvloer monolithisch af te werken. Tegen meerprijs kunnen wij uw betonvloer ook monoliet afwerken (“ vlinderen ”). Hierdoor krijgt u vloer een mooie strakke en gladde look. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De gevlinderde betonvloer is dé afgewerkte vloer met een unieke look in bedrijfsvloeren en woonbeton.


Vrijblijvende offerte en uitgebreid advies. Na het aanbrengen van de isolatie, wapening en de nodige voorzorgsmaatregelen is de vloer zover klaar om beton te kunnen gaan storten. Door de vele connecties met de betoncentrales kunnen wij garant staan voor een zeer scherpe prijs.


Ook is het beton verkrijgbaar in zeer veel soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts