woensdag 1 oktober 2014

Zeil overkapping huren

Wilt u een evenement of feest organiseren, en heeft u daar een overkapping voor nodig? Bij TenTop kan u een mooie tent overkapping huren ! Kontent Structures, waarbij er sprake is van een aluminium frameconstructie met witte dak- en gevelzeilen van gecertificeerd brandvertragend pvc-doek. Het betreft hier alleen het dakzeil ! Opzoek naar een complete overkapping ? Neem dan hier eens een kijkje!

Wij bieden ook technisch advies en begeleiding . Feestverhuur verhuurt diverse soorten tenten, vloeren, overkappingen en parasols. Partytent, frametent, pagodetent, marktkraam etc. Bent u op zoek naar de juiste accommodatie voor uw feest of evenement?


Geen probleem, Kerkhofs Tent-Renting zorgt ervoor dat uw feest of event in stijl kan doorgaan. In ons ruim assortiment kunnen wij tenten leveren voor allerlei uiteenlopende gelegenheden. Gaande van beurzen en festivals tot verjaardag en . De overkappingen zijn perfect vrijstaand op te zetten of onderling te schakelen.


Door de bijzondere constructie, niet lichtdoorlatend zeil en kleurstelling heeft u ontelbare mogelijkheden voor een smaakvolle inrichting.

Deze luchtige open shelters hebben onderdak geboden aan fantastische feesten en festivals. Het meest bekende model is de “Add-on”. Dit zeil bestaat uit modulen die naargelang de benodigde grootte, aan elkaar vastgezet worden. Soest Vandoorn verhuur heeft alles voor uw feest, van statafels tot bestek. Ook kunt u voor een luifel kiezen, dit geeft een royaal aanzicht en biedt extra ruimte.


Door het ruime aanbod bieden wij talloze combinaties aan die u zeker zullen aanspreken. Naast het verhuren van tenten kan u bij ons ook terecht voor herstellingen of op maat gemaakte zeilen (aanhangwagen, huifkar, overkapping ,) en alles wat met zeilen te maken heeft. Onze zeilmakerij maakt ieder door uw gewenst zeil op maat. Uit de wind zitten onder uw veranda?


Een verandazeil is hiervoor uitermate geschikt, bij mooi weer rolt u het gewoon naar boven. Maar ook bootzeilen , afdekzeilen en overkappingen behoren tot de mogelijkheden. Tenslotte maken, reinigen en repareren we . Hier vind je toeleveranciers die zeil huren aanbieden in België.


Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes! Verandazeilen worden gebruikt als terrasoverkapping of flexibele terraswand en Nettenverkoop biedt diverse mogelijkheden voor deze flexibele afscherming van uw terras of veranda. Met een verandazeil zit u beschut in uw veranda tegen wind en regen en bij warm weer rolt u het verandazeil eenvoudig omhoog.


In onze moderne zeilmakerij fabriceren en leveren wij alles op gebied van zeilen en tarpen. Bij ons kunt u ook partytenten huren. LUXE ALU PAGODETENT Afmeting 4xmtr.

Transport kosten op aanvraag. Hoewel de Romeinen reeds met textiel bouwden mogen we zeggen dat de laatste jaar de vooruitgang op gebied van technieken en materialen fenomenaal is. VELUM specialiseerde zich in het realiseren van windstabiele en duurzame overspanningen met de beste technische doeken. In nauwe samenwerking met architect, engineering en Hoover Concepts werd uiteindelijk de ideale oplossing gevonden en werd onlangs de zeiloverkapping gerealiseerd. Na een lange periode met parasols en huren van tenten zijn wij op zoek gegaan naar een terrasoverkapping welke aan zou sluiten bij onze wensen.


De snelle flexibele oplossing. HS Events overdekt niet alleen podia maar ook andere objecten met overkappingen in allerlei maten. Op de Kagerplassen kan men varen, zeilen , kanoën, roeien, waterskiën, schaatsen en vissen.


De Kaag is onderdeel van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts