maandag 6 oktober 2014

Parket roermond

Wij helpen u graag om de ideale vloer te vinden die past bij uw interieur. En natuurlijk geven wij u kosteloos en vrijblijvend advies over al onze produkten. U kunt hiervoor terecht in onze showroom al jaren gelegen in Roermond – Leeuwen.


Op zoek naar een houten vloer in Roermond ? Lamelparket, multiplank of massief eiken.

Parket Roermond , voor deskundig advies, vakmanschap en service komt u bij Vloerservice Limburg! Bezoek de showroom en de website! Bestel bij ons Beton Ciré, parketvloeren , laminaat, pvc-vloeren of een houten vloer voor je huis of kantoor.


Wij leggen hem voor je, dan gaat hij langer mee. Limburgsche Parket vloeren Fabriek Roermond - Parket Engelen. Uw parket laten schuren door een professionele partij die actief is in Roermond ? U hoeft een versleten houten- of parketvloer niet direct laten te vervangen.

Wanneer uw houten vloer versleten is en toe is aan vernieuwing komt Parket Company graag langs om uw parketvloer weer nieuw leven te . In onze wereld van beton en kunststoffen ontstaat steeds meer de behoefte aan natuurlijke elementen. Daarom kiezen zoveel mensen voor hout. Met een parketvloer haal je een prachtig stuk natuur in huis dat met het verstrijken der jaren steeds mooier wordt. En er is zoveel keus in kwaliteit en prijs. Door onze ervaring en keurmerken hoeft u niet langer te twijfelen en bent u bij ons aan het juiste adres.


Welkom op de website van Parketvloeren Walter. Wij zijn een parketbedrijf met meer dan jaar ervaring in de parketbranche. Deze kennis gebruiken wij dagelijks in ons advies bij de keuze voor uw nieuwe vloer. Bij u thuis, geven wij u een volledig advies op maat. De openingstijden van alle vestigingen van V. Bremmers Parket in Roermond vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Spoormakers Interieur is de erkende interieurspecialist in parket voor de regio Heythuysen, Roermond en Weert. Een mooie ondergrond van echt hout.

Die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van Tarkett. Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken.


Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen. De bovenkant van het materiaal is voorzien van. We raden Giovanni parket aan iedereen aan, zonder enig voorbehoud! Hij houdt zich stipt aan alle afspraken, werkt heel geconcentreerd en heel hard.


Het resultaat is perfect! Hij legde bij ons verdiepingen in een oud scheef huis met gebruikte houten vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts