donderdag 2 oktober 2014

Gu schuifdeur

GU stelt u een breed spectrum aan schuifdeuren ter beschikking voor de automatisering van gebouwingangen: slanke schuifdeuren , maar ook uiterst elegante ronde schuifdeuren of plaatsbesparende telescopische varianten. Een vluchtwegschuifdeur met modelcontrole of een uiterst zuinige uitvoering: bij GU heeft . Als uitvinder en marktleider biedt GU u hefschuifdeurbeslagen die zich onderscheiden door hun gebruikscomfort, de inbraakwering, een variabele ventilatie van de ruimte en een eenvoudige montage. Ze zijn geschikt voor vensters en glazen deuren uit hout, kunststof of metaal.


Bovendien bieden deze een bijzondere . Zuinig, betrouwbaar, snel, zachtlopend en eenvoudig te monteren: deze automatische schuifdeur is geschikt voor bijna alle toepassingen.

Lineaire schuifdeur compactMaster CM. Het bovenste deurvleugelprofiel van het profielsysteem met fijne omraming is daarbij in de aandrijving geïntegreerd en . U wilt een mooie ingang met de voordelen van een schuifdeur ? Op zoek naar Onderdelen voor uw Schuifpui ? In onze schuifpui webshop verkopen we alle schuifpui onderdelen. Beslag, Sloten, Schuifpui wielen, Rubbers en meer. Profiteer van Gratis Verzending op het grootste gedeelte van onze schuifpui onderdelen.


Merken: GU , Eland-Brandt, Sobinco, Schipper, Aliplast en meer.

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Kunt u het juiste onderdeel niet vinden? Het bovenste deur vleugelprofiel van het profiel systeem met fijne omraming is daarbij in de aandrijving geïntegreerd en wordt door een afdekking verborgen.


Ik heb een hef- schuifpui van minstens jaar oud met G-U mechaniek. In het mechaniek zitten wielen. Het voorste wiel is wat kleiner en ligt dieper.


U heeft een hefschuifdeur als deze als volgt werkt: De greep staat omhoog als de schuifdeur is gesloten. Als u deze 1graden draait heft de deur enkele millimeters en ontgrendeld het slot. De schuivende deur kunt u nu voor het vaste deel schuiven.


Van Doorn Openingstechnieken legt het principe uit van een hefschuipui uit. Alu, hoeten en kunststof Schuifpui. Programma bedie- ningsgrepen in speciale uitvoering. Voor ”barrièrevrij wonen” is als speciale uitvoering een verlengde bedieningsgreep leverbaar. Toepassing: bedie- ning van schuifdeuren in . GU -9vervangingsset voor hefschuifpuien, vervangt alle oude types.


PASS toegangssystemen levert diverse automatische schuifdeuren van het merk G-U automatic GmbH. Ze zijn zuinig, functioneel, comfortabel en veilig.

Automatische schuifdeuren voor uw entree. De automatische schuifdeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts