woensdag 23 november 2016

Vloerkleed 170x240

Vloerkleden tapijten en karpetten in de maat 1x 240cm koopt u voordelig bij vloerkleeddiscounter. Wij hebben de grootste collectie maat karpetten en vloerkleden , koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online. U betaalt bij ons nooit . Slijtvast, vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dutchbone Rugged 1x 2cm.


Dit karpet is gemaakt met moderne materialen en technieken en daarom sterk genoeg om gebruikt te worden in zelfs de drukste dele.

Het is echt een modern Perzisch tapijt met een geschuurd en verwassen uiterlijk. Marvel is gemaakt met de modernste techniek. De beige kleur geeft het een eigentijds karakter. Een Oriënt vloerkleed zoals de Florence is een modieuze keus voor je interieur.


De blauwe kleur geeft het daarnaast een zeer modieus karakter. Gemaakt van zachte, bewerkte garens heeft dit vloerkleed een klassieke, nostalgische uitstraling. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25€ product nieuw, kan beschadigde doos hebben!


Tot korting op onze website! Dit artikel kan alleen afgehaald worden.

Vloerkleed nienke van zuiver is gemaakt als een intrigerend vlechtwerk. Het vlekkerige patroon geeft het vloerkleed een vintage-uiterlijk, en zorgt tegelijkertijd voor . Maar niet alleen heeft het vloerkleed de kleur van boter, hij is ook nog eens . Varjo vloerkleed 170x2van Muuto is ontworpen door Tina Ratzer. Betaal veilig en zoals jij wilt. Met iDeal, credit card of in winkel.


Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. Liever afhalen in van onze vestigingen? Advies of inspiratie nodig ? Kom langs of maak een afspraak. Prachtig vloerkleed patchwork in diverse kleuren leverbaar.


Goede kwaliteit en uitermate slijtvast. U ontvangt jaar garantie op dit product. Dit vloerkleed van het merk vtwonen heeft een grijze kleur met vintage uitstraling. Door het formaat past dit vloerkleed op verschillende plekken, zowel in de woonkamer, onder de eettafel als in de slaapkamer. Een vloerkleed creëert niet alleen gezelligheid en warmte, het helpt ook om je huis in verschillende zones op te delen.


Dit fraaie Scandinavische kleed staat mooi onder je bank of eettafel, of misschien op een andere plek in je huis? Mezzo vloerkleed 170x2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts