vrijdag 18 november 2016

Trapleuning boomstam

In onze webshop vindt u nog meer trapleuningen in andere afmetingen of doet u een aanvraag voor een houten trapleuning op maat. Allerlei robuust landelijke boomstammen trapleuningen. See more ideas about Banisters, Ladders and Staircases. Met deze natuurlijke trapleuningen wordt traplopen een feestje!


De tak trapleuningen worden gemaakt van hardhouten takken, bevestigd met rvs beugels.

Lumiwood is de houten trapleuning van Lumigrip! Ketno Driftwood maakt exclusieve interieur elementen van drijfhout en natuurhout: trapleuningen , kapstokken, lampen, schoenen- en ballenrekken. Klik_hier_voor_de_video Benelux Woodproducts maakt ook leuningen op uw gewenste maat.


Staat uw houtsoort er niet bij of zoekt u een afwijkende maatvoering of bewerking zoals sponningen (ook mogelijk in ronde houten Leuningen) mail ons dan voor een scherpe offerte. Type klus: Overige klussen. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Tegen elk aannemelijk bod: delig - trapleuning incl.

E deel: 70cm 2e deel: 110cm 3e deel: 203cm 4e deel: 292cm. Bij een mooie trap in huis hoort natuurlijk ook een mooie trapleuning. Vaak besteden mensen hier geen aandacht aan en gaan gewoon voor de standaard versie die ze al hebben. Maar soms kan een andere trapleuning voor een heel bijzonder resultaat zorgen. Met een boomstam of takken trapleuning.


Trapleuningen voor ieder soort trap. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online.


Het ophangen van onze leuning was voor ons iets te ingewikkel maar Chris heeft dit perfect opgelost. Een trapleuning van drijfhout brengt puur natuur in je huis. Ketno Driftwood is een startende Rotterdamse onderneming, gespecialiseerd in het maken en monteren van trapleuningen van drijfhout en natuurhout. Zoek je een betaalbare trapleuning ? De trapleuningen van de rubberboom zijn kwalitatief zeer goe ecologisch en voor een redelijke prijs.


Eikenhout voor de traptreden. Uitslag tbv de traptreden. De positie van de traptreden moet zorgvuldig worden berekend. Hiervoor moet de uitslag op maat worden uitgetekend.

Dit gebeurt op ware grootte. Dit kan door middel van een houten leuning , maar denk gerust een creatief stapje verder. Zo voegt u ook nog eens een leuk detail toe aan het trapgat.


Graag helpen wij u op weg met een aantal voorbeelden van natuurlijke trapleuningen : Een massieve boomstam. Afgelopen weekend eindelijk een boomstam trapleuning gemaakt, voor de trap naar de Kapsalon van Joke en De Tattoo studio op Punta Pelusa. Omdat het natuurlijk nooit wat mag kosten van ons , had ik alweer een half jaar geleden een mooi stuk half rond gebogen stuk dennen boom uitgezocht, tussen . Bekijk de foto van OrenskeO met als titel Een berkentak als trapleuning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts