donderdag 3 juli 2014

Ayous hout prijslijst

Ayous is een houtsoort die in ruime mate beschikbaar is in Afrika, welke wij voornamelijk in VDB Plus kwaliteit importeren. De kleur van het kernhout is witachtig tot crème geel. Aan de lucht blootgesteld kleurt het goudgeel na. De draad is recht tot kruisdradig.


Ook wel Wawa, Samba en Abachi genoemd naar gelang het exportland. Abachi is een zachte witte loofhoutsoort die komt uit tropisch West-Afrika.

De nerf is matig tot grof. Vers gezaagd is het witachtig en met de tijd nakleurend tot goudgeel. Het hout is licht van gewicht.


Voor buitentoepassingen met hout wordt vaak gebruikt gemaakt van hardhout , omdat dit erg duurzaam is. Maar wist je dat thermowood ayous een even goede en zelfs goedkopere optie is? Dankzij een speciale techniek is dit zachthout bestand tegen de weersinvloeden.


Prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Wilt u abachi hout kopen?

Kom naar de Arnhemse Fijnhouthandel ! Thermo Ayous planchetten aan topprijzen ! Constructiehout , tropisch … € 430. Als alternatief voor tropische hardhoutsoorten is deze houtsoort perfect wegens een veel betere prijs. Gekende tropische hardhoutsoorten zoals padouk en afromosia zijn de laatste jaar enorm duur geworden, waardoor er . Gevelprofiel Triple in thermisch behandeld ayoushout.


Meer info over thermisch behandeld hout. Dankzij de therrmische behandeling wordt dit zachthout opgewaardeerd tot de levensduur van tropisch hardhout. Zowel thermo ayous al tropisch hardhout hebben de hoogste duurzaamheidsklasse 1. Zijn grootste voordeel is hierbij de prijs. Bent u op zoek naar producten m. Bekijk de uitgebreide informatie en bestelmogelijkheden van deze producten.


Horizontaal te plaatsen blokprofiel met korte tan in Ayous thermo FSC voor gevelbekleding. Ayous (syn. Abachi - Triplochiton scleroxylon) is een zachte witte loofhoutsoort uit tropisch West-Afrika.


Het bezit een knopenvrije gladde en fijne houtstructuur. Hierbij verdwijnen bijvoorbeeld bij ayous , vuren of grenen hout onder stoomdruk alle schimmels, ongedierte en veel vocht. Door het thermisch modificeren gaat vuren en grenen hout van duurzaamheidsklasse naar 2. De prijs van thermisch vuren en grenen is bovendien veel lager dan western red cedar hout.

Omdat het zacht is is het ook makkelijk te bewerken. Type houten gevelbekleding, Gemiddelde kostprijs. Gevelbekleding van Siberisch lariks, Ongeveer 33 . Houten gevelbekleding geeft een woning of winkelruimte een extra uitstraling. Uw foto afgedrukt op de luxe hoogwaardige houtsoort ayoushout.


Standaard met white wash voor mooiere en heldere kleuren. Wij maken elk houten paneel handmatig passend zodat er voor zover mogelijk . Veteka is specialist in het bewerken en behandelen van hout en plaat. Van houten plint tot plafon van wand tot gevel. Praktisch alles is mogelijk: in elke gewenste profilering, afwerking en houtsoort.


Hotim, uitgeroepen tot Beste Hardhoutleverancier van NL, is leverancier van Ayous , Aniégre, Dibétou, Fraké, Iroko, Sapeli, Meranti, Eiken. Foto op hout is leverbaar in houtsoorten (multiplex, vuren en ayous , elk met zijn specifieke eigenschappen, op termijn zal Fotogoed ook foto op steigerhout toevoegen (overigens nu wel al verkrijgbaar als maatwerk). Zoals u van Fotogoed gewend bent, leveren we ook hier de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts