dinsdag 1 juli 2014

Woood rhonda

Door toepassing van metalen hoekplaten is deze tafel duurzaam in gebruik. Direct aan de A gratis parkeren en een hartelijk welkom! Vergelijk verschillende stalen en materialen en ervaar de kwaliteit tijdens een . Onder het tafelblad zijn poten bevestigd die naar buiten staan.


Vind woood rhonda op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Breng speelsheid en originaliteit in uw interieur met deze leuke ronde bijzettafel van woood. Deze mooie ronde bijzettafel van BePureHome is behandeld met componenten waardoor het eiken slijtvast, water- en hittbestendig is. De eiken ondergrond is nog zichtbij waardoor de tafel warmte uitstraalt. De tafel heeft een diameter van centimeter en.


Een ronde vorm geeft een warm gevoel. Het blanke massieve eikenhout is helemaal van nu en geeft jouw woonsfeer een moderne uitstraling. Bestel direct online voor de voordeligste prijs! Op zoek naar een mooie sfeervolle eettafel?


Deze is gemaakt uit massief onbehandeld eiken hout.

Een echte publiekslieveling. Deze zwarte salontafel van Woood heeft een afmeting van cm. Direct uit voorraad leverbaar en dagen bedenkt. Een gezellige klassieke bijzettafel. Het mooie eikenhout heeft een warme en klassieke uitstraling dat in verschillende interieurs past.


In combinatie met de ronde vorm laat u uw woonkamer met deze bijzettafel er met gemak gezellig . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. De simpele constructie en de kleur wit geven de tafel een moderne. Rhonda Eettafel Ø 1cm. Product nieuw, kan beschadigde doos hebben! Tot korting op onze website!


Deze tafel op drie poten heeft een . Topservice, klanttevredenheid! Een ideaal meubel voor bij de bank of de fauteuil. Het ronde model zorgt voor een warme, knusse uitstraling. Zet op mijn verlanglijstje.


Namelijk onbehandeld eiken, gerookt grijs en zwart. De ronde vorm van de tafel zorgt voor een warm gevoel en een moderne uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts