dinsdag 1 juli 2014

Vensterluik

Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan . Nederlands) op mijnwoordenboek. Het gratis cryptogrammenwoordenboek met 28.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?

Een draaibaar houten schot of paneel waarmee een venster aan de buitenzijde meestal geheel, soms gedeeltelijk, kan worden bedekt. Afhankelijk van de wens tot toetreding van zonlicht en de mate van bescherming tegen inkijk of inbraak kan een kleiner of groter gedeelte van een vensterluik van . Alexandria woordvertalingen. Gratis 37- talig vertaalwoordenboek. Modern lemma: vensterluik.


Luik ter afsluiting en beveiliging van een venster. Vensterluik , van binnen het huis, volet, V. Welk lidwoord (de of het): de vensterluik of het vensterluik , wij helpen je graag.

Motoren voor gebruik bij de automatische bediening van vensterluiken. Gevonden zinnen matching zin vensterluik. Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan leiden tot fouten. Ze komen uit vele bronnen en worden niet gecontroleerd.


De zonnebrillen, naar een ontwerp van de Fransman Alain Mikli, zijn op het festivalterrein van Dour ook vandaag nog te koop vanaf zes euro. Ook zeer geschikt als afscheiding tussen bijv. Een vensterluik is een draaibaar schot of paneel waarmee een venster aan de buitenzijde of de binnenzijde meestal geheel, soms gedeeltelijk, kan worden bedekt. Het materiaal van een vensterluik is meestal hout, maar kan ook van metaal zijn (aluminium, staal).


Montageplaat voor vensterluik. Een Française is zondag overleden toen ze de luiken van een raam sloot. Beschrijving Documenttype. Een hevige windstoot smakte een luik tegen het hoofd van de 68-jarige vrouw in Sorgues (Vaucluse). De wind haalde gisteren snelheden tot 1kilometer per uur in de Zuid-Franse regio.


Een blaffetuur is een vensterluik (dat wil zeggen zijdelings te sluiten). In België daarentegen is het - vooral in spreektaal - een courant gebruikt woord. In een aantal Vlaamse dialecten wordt het ook voor.

Alle vensterluik citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op citaten. Ja, beter, was nog verblind door de prestatie van onze meiden pf beiden (akoe). Akoe, maar dan zat blind er al in, akoe (NP).


Reageren is niet meer mogelijk. Daardoor zal bovenstaande aanvraag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts