woensdag 9 juli 2014

Steigers

Kamersteigers, rolsteigers en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Op zoek naar een steiger ? Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Een bouwsteiger is een tijdelijke constructie opgebouwd uit steigerpijpen en - planken om het mogelijk te maken te bouwen of onderhoud te plegen op plaatsen die vanaf de grond niet bereikbaar zijn. In de regel wordt een steiger voor een bouwwerk geplaatst, de steiger groeit mee naarmate het gebouw hoger wordt.


De steigers van Euroscaffold zijn 1e keus van professionals!

Professionele aluminium rolsteigers, kamersteigers, steigertransporters en klimmaterialen. Bekijk en reserveer jouw steiger direct online. Steigers nu bij HORNBACH kopen!


ASC Group is gespecialiseerd in aluminium rolsteigers. Daarbij helpen wij u graag met advies en informatie over al uw werk - op welke hoogte dan ook. Handig voor het klussen: een steiger. Van bouwsteiger tot gevelsteiger.


Een steiger wordt gebruikt als tijdelijke voorziening om veilig op hoogte te kunnen werken, bijvoorbeeld bij de bouw van een huis.

Zowel bij het opbouwen, het gebruik als de demontage van steigers gebeuren regelmatig ongevallen. Het leveren, verhuren en monteren van een tijdelijke werkplek op hoogte . Bestel steigers en vouwsteigers online of kom langs in de winkel! Vandaag bestel morgen in huis.


Huren vanaf € 1- per dag. Het grootste assortiment steigers , rolsteigers, kamersteigers en steigeronderdelen van NL, gratis verzending en direct leverbaar uit voorraad ! Wij leveren alles op het gebied van ladders en steigers en toebehoren. Van verkoop tot verhuur, van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen.


Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage . Solide heeft een volledig gamma van steigers waarvan de onderdelen onderling compatibel zijn. Dit geeft het unieke voordeel dat men niet steeds moet investeren in anders steigers. Mits aankoop van enkele onderdelen kan u bijvoorbeeld van een rolsteiger een dakrandbeveiliging maken.


Bij K-Rental hanteren wij de laagste verhuurprijzen en goedkoopste bezorgtarieven inclusief opbouwinstructies. Rolsteiger of steiger huren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts