woensdag 2 juli 2014

Salon tafel marmer

Dit leuke bijzettafeltje past in ieder interieur! Het zwarte marmer geeft deze tafel een stijlvol uiterlijk. Ieder bijzettafeltje uit. Zen lifestyle heeft een grote collectie bijzettafeltjes.


Kom ze allemaal bekijken in onze showroom . Vergelijk en koop goedkope Marmeren salontafels online bij ShopAlike.

Ontdek onze grote selectie aan gereduceerde meubelproducten. Vind de juiste inrichting voor elke kamer, slaapkamer, keuken of woonkamer. Er zijn weinig soorten steen met de uitstraling en grandeur van marmer.


Statige badkamers en hippe keukens zijn vaak uitgevoerd met dit prachtige materiaal. Marmer past echter ook goed op andere plekken in jouw inrichting. Een marmeren salontafel brengt de schoonheid van deze steen naar jouw woonkamer.


Met een ruime keuze uit verschillende kleuren zoals groen, wit of zwart marmer vind je bij VIA vtwonen de mooiste marmeren bijzettafels online. Dit salontafeltje met marmeren blad en ijzeren poten staat uitstekend in de woonkamer.

De combinatie van glad marmer en de zwart of gouden voet is tijdloos en op vele manieren te combineren. Nodig veel vrienden uit, want het grote blad geeft je extra veel plaats voor een bruisende aperitief! Nu ook beschikbaar in een . Deze trendy tafel vind je online bij Leen Bakker! Salontafel Ostana is een moderne, ronde tafel gemaakt van massief marmer.


Het onderstel is zwart gelakt metaal, afgewerkt met een mooi strak marmeren bovenblad. Deze salontafel is onderdeel van de Cage serie, welke is geïnspireerd op onze gedragingen. De producten spelen nameli. Design salontafel van hoogglans of een glazen salontafel kopen?


Prachtige salontafel met marmeren blad van het Belgisch ontwerpbureau Dialect. Eenvoud en elegantie, leverbaar in een heleboel verschillende materialen en maten, maken van deze salontafel een aantrekkelijke combinatie van Scandinavisch design en Deens handwerk. Ga je gang, kies er één, twee of misschien wel drie? Como is gemaakt met een tafelblad van verschillende soorten organisch . Richmond salontafel Jonas marmer van Richmond kopen bij Woononline. Het tafelblad heeft een breedte van 76 . Een echt musthave is deze stoere salontafel met grijs marmeren blad van Bloomingville.


Mooi als plantentafel, voor naast je bed of als bijzettafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts