maandag 7 juli 2014

Raamdecoratie kiepraam

Op zoek naar raamdecoratie voor je draai – kiepraam ? Wij bieden raambekleding aan speciaal voor draai- kiepramen. Bekijk nu de beste opties en de populairste producten! Ben je op zoek naar klemsteunen voor je draai- of kiepramen ? Bestel direct onze universele klemsteun speciaal voor draai- kiepramen.


Hiermee monteer je jouw raamdecoratie eenvoudig zonder te hoeven boren.

Universele klemsteunen voor draai- kiepramen. Een dakkapel bestaat in veel gevallen uit een normaal raam en een draaikiepraam. Welke raamdecoratie pas je hiervoor toe? In dit blog behandelen we de verschillende raamdecoratie mogelijkheden voor draai- kiepramen , ook wel kantel kiepraam genoemd. Shutters, (duo) rolgordijnen, dupli plissés en . Steeds meer mensen kiezen voor draai- en kiepramen.


Deze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkant om een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Verder zijn ze zeer praktisch. Ze gaan volledig open naar de binnenkant, zodat het eenvoudiger wordt om de ramen te reinigen.

Vouwgordijnen en draai- kiepramen. Is dat mogelijk vouwgordijnen voor een draai- kiepraam te plaatsen? Met behulp van een spandraadgeleiding.


Twee spandraden worden achter tegen het vouwgordijn gemonteerwaardoor het vouwgordijn dan tegen het raam wordt gefixeerd. U blijft verzekerd van een . Omdat een draai- kiepraam op verschillende manieren geopend kan worden, is het zeker van belang dat raamdecoratie hierbij niet in de weg hangt. Draaikiepramen Tegenwoordig kiezen architecten en huiseigenaren steeds vaker voor draaikiepramen. U kunt het raam helemaal naar binnen draaien zodat het makkelijk te wassen is, of u kunt het raam van bovenaf naar . Veel moderne huizen hebben ramen die naar binnen opengaan, ook bekend als draai- kiepramen.


De meest uitgebreide, beste oplossing voor draai- kiepramen. Wij hebben hiervoor de mooiste raamdecoratie op een rijtje gezet. Onze raamdecoratie vormt de beste oplossing voor zowel draai- kiepramen als deuren met ramen. Vervolgens hang je je nieuwe raamdecoratie gewoon aan deze onderdelen.


En dit allemaal zonder schade aan te brengen aan je kozijnen. Simpeler kunnen we het eigenlijk niet maken! Met deze constructie worden aan weerszijden van het raam twee latten geplakt, waartussen de raamdecoratie wordt geplaatst.


De raamdecoratie sluit nu naadloos aan op het raam en is gemakkelijk te bedienen! Dit is een mooie oplossing bij het plaatsen van raamdecoratie op een draai- of kiepraam.

Vooral in nieuwbouwwoningen worden draai- kiepramen steeds meer toegepast. Het HR Design Magneto Fit systeem biedt de oplossing! Energy plisségordijnen voor draai- kiepramen. Een draai-, kiepraam kan een lastige uitdaging zijn voor raamdecoratie.


In deze collectie heeft u veel . Voor alle raamdecoratie voor draai- kiepramen die we aanbieden hebben we speciale accessoires. Hiermee plak of je klem je de raamdecoratie op je kozijn of draai- kiepraam en hoef je dus niet te boren. Bestel uw rolgordijnen voor draai- en kiepramen eenvoudig online bij Solusions, dé specialist in raamdecoratie op maat.


Hallo, Vorige week donderdag zijn wij verhuisd naar een nieuwbouw woning. Nu wilden wij graag voor de slaapkamer, overloop en de badkamer verduisterende rolgordijnen. Het blijkt dat raamdecoratie voor kantel en kiepramen moeilijk te vinden is daarom zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts