maandag 7 juli 2014

Houten vloer vuren

De houten vloer vuren met een kopmaat x 82mm is onderdeel van het houten vloeren assortiment van CanDo. CanDo levert een breed assortiment. Massief houten vloeren zien er prachtig uit en gaan ook nog eens lang mee.


De houten vloeren zijn onbehandel je kunt de vloer dus zelf oliën, waxen of lakken om zo jouw ideale vloer te creëren. Bij KARWEI heb je de keuze uit verschillende soorten massief houten vloeren.

Zo hebben we eiken, grenen en vuren houten . Deze vuren vloerdelen zijn fijn van lengte en uitstraling. Leuk voor natuurlijke vloerenlovers. Verkrijgbaar in verschillende lengtes. Alleen in de winkel te koop. Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten massief houten vloeren.


Bij ons ambachtelijke bedrijf ” De Houtsnip ” vindt u nog de echte brede massieve eiken vloerplanken , de enige echte boomstamvloer , maar ook op maat gemaakte tafels van zowel nieuw als . In de eerste plaats wordt vurehout voor bijna alle soorten bouwhout gebruikt.

Spaanderds van vuren worden verwerkt tot spaanplaat. Het vurenhout is licht van kleur met nuances naar geel en vuren heeft een vrij duidelijke nervenstructuur. Niets is sfeervoller dan een prachtige oude houten vloer.


Een vurenhouten vloer is ideaal om een kleinere ruimte een . Daarnaast is een houten vloer duurzaam en gaat tientallen jaren mee. Net als grenen is ook vuren een naaldhoutsoort. Het hout is vrij goedkoop en gemakkelijk te bewerken. Het is dan ook niet alleen een gewilde houtsoort voor houten vloeren - er zijn talloze andere toepassingen denkbaar.


De Oude Plank levert en monteert al meer dan jaar bijzondere oude houten vloeren door heel Nederland. En zelfs ver buiten Nederland. Van oud eiken houten vloeren , grenen of vuren vloerdelen tot oude gymzaal of visgraat vloeren. Afkomstig uit oude kazernes, pakhuizen, kloosters, kerken en zelfs oude treinstellen.


Kan er iemand tips of informatie geven over hoe we dit moeten aanpakken. Het enige dat nu boven ligt is de chap. Hoe legt u zelf een houten vloer ? Bij ons kunt u uw vloerdelen goedkoop en gemakkelijk bestellen!


Op zoek naar een houten vloer die jarenlang mee gaat?

De massieve houten vloeren van Gadero zijn allen geproduceerd uit massief eiken, vuren of grenen. Deze massieve parket vloeren zijn voorzien van mes- en groef verbindingen waarmee u de vloer planken eenvoudig zelf kunt leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts