vrijdag 4 juli 2014

Pvc vloer dweilen

Wil je even snel iets van je vloer afhalen, dan kun je ook gewoon de bezem pakken voor een oppervlakkige reiniging. Het is ook mogelijk om een PVC vloer te reinigen met microvezeldoekjes of een mop met microvezels. Want wil je de vloer dweilen , dan kan dat ook.


Gebruik niet te warm water, want dat is niet goed voor . Stof, zand en andere vervuiling kunt u gewoon schoonmaken met een stofzuiger of met een bezem. Dweilen kan in combinatie met microvezel zonder reinigingsmiddel.

U kunt de frequentie afstemmen op het gebruik en de vervuilingsfrequentie. Indien u een PVC vloer heeft liggen in uw bedrijf kunt u ook . Als je je kunststoffen PVC vloer gaat dweilen is het belangrijk om geen alles- reiniger, groene zeep of andere schoonmaakmiddelen te gebruiken waar zeep in zit. Deze schoonmaakmiddelen laten in sommige gevallen strepen achter en kunnen zorgen voor doffe plekken op je vloer. Het beste kun je enkel met warm of lauw . Losliggend vuil eenvoudig verwijderen met stofzuiger of vloerwisser.


Of met een middel dat geschikt is voor PVC vloeren en die geen filmlaag achterlaten. Re: PVC vloer schoonmaken.

Wij krijgen ook een pvc vloer in ons nieuwe huis. De man die het aan ons verkocht zei dat je er gewoon alles voor kon gebruiken zoals Ajax allesreiniger. Als je er maar niet te veel in deed en niet te nat deed dweilen. Voordat je de PVC vloer gaat dweilen is het van belang een stofzuiger te gebruiken. Het lijkt een beetje dubbelop om eerst te stofzuigen en daarna te dweilen , maar het zorgt ervoor dat je een stuk schoner kunt dweilen.


Vergeet zeker niet in alle hoekjes en gaatjes te stofzuigen. Stof heeft de neiging zich op te hopen. Doordat de meeste PVC vloeren over een beschermde laag beschikken, beperkt het onderhoud van een PVC vloer zich tot het stofzuigen, stofwissen en van tijd tot tijd dweilen van de vloer. U hoeft bij een PVC vloer nooit vergeelde of vervuilde voegen schoon te maken.


Ook behoeft de vloer geen zware (en dure) waxbeurt . Wilt u toch een keer in de zoveel tijd dweilen doe dit dan in ieder geval altijd met zeepvrije middelen, U voorkomt hiermee dat uw vloer spekglad wordt, begint te glanzen en streep cq . Vloer dweilen met goed uitgewrongen mop (het beste resultaat behaalt u met een wissysteem met microvezel doeken), met pH-neutraal reinigingsmiddel. Een PVC vloer is zeer gemakkelijk in onderhou wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor PVC vloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen. Gebruik daarbij altijd een voldoende uitgewrongen mop of dweil.


Gebruik op uw PVC vloer geen andere onderhoudsproducten dan die wij u adviseren. Onderhoudsproducten van hetzelfde merk worden aanbevolen. Zorg voor dagelijks onderhou waarbij de vloer zoveel mogelijk stofvrij wordt gehouden.


Stofwissen met een stofzuiger (zacht mondstuk) zal vaak voldoende zijn.

Wekelijks kunt u de vloer reinigen met een dweil of wismop. Gebruik hiervoor een oplossing van lauw water en mFLOR Cleaner. Periodiek onderhoud: De frequentie van periodiek onderhoud is in belangrijke mate afhankelijk . Voor de dosering zie de flacon. Met deze tips reinig je je laminaatvloer in een handomdraai.


Haal eerst je stofzuiger boven, twee emmers,. Welke soorten PVC-vloeren zijn er? Quick-Step-vloerbekleding. Hoe bestel ik een PVC- vloer bij Cavallo Floors? Wat is de dikte van een PVC-vloer?


Kan een PVC-vloer gecombineerd worden met vloerverwarming? We raden aan om de vloer met regelmaat te stofzuigen, hiermee kun je hem goed schoon houden. Kan ik een PVC - vloer dweilen ? Naast het stofzuigen kun je met een vloerreiniger de PVC - vloer dweilen. Onze binnenhuisadviseurs verkopen vaak het NL Label vloerreiniger, hiermee krijg je de vloer mooi schoon. Let er wel op met het dweilen dat je de . PVC - vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijke vloeren voorzien van een slijtvaste toplaag.


PT Softcleaner: Hiermee kunt u met een goed uitgewrongen dweil de vloer licht vochtig reinigen. Om dagelijks vuil van uw pvc - vloer te verwijderen, dient u regelmatig te stofzuigen of te stofwissen met bijvoorbeeld een swiffer. Het stofzuigen van een pvc - vloer kunt u het beste doen met een zachte borstel.


Gemorst vochten vlekken kunt u makkelijk verwijderen door de plek te behandelen en de vloer te dweilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts