donderdag 3 juli 2014

Poorten metaal

Tijdens de constructie van stalen hekwerken en poorten wordt steeds rekening gehouden met het soort roestbehandeling dat moet toegepast worden. Vooreerst gebruikt POORTLAND enkel staal van de hoogste kwaliteit RST 37-2) dat steeds perfect verzinkbaar is door de afwezigheid van silicium. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Onze referenties van metalen poorten : hier ziet u moderne poorten , sierpoorten, klassieke poorten , schuifpoorten en andere metalen poorten.


Metalen poorten van goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Goormans nv beschikt over een uitgebreid programma van poorten voor elk budget en elke stijl. Al onze poorten worden op maat . Vind metaal poort op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Praktisch elke metalen draaipoort kan ook in schuifpoort gemaakt worden en omgekeerd. Schuifpoorten zijn duurder dan draaipoorten, maar bieden meer mogelijkheden daar waar de ruimte in de breedte beperkt is. Wanneer u voor een schuifpoort opteert, moet u er wel steeds op letten dat u voldoende ruimte heeft om de . Vergelijk bedrijven in de regio Brugge AA-Tuincentrum, Arco Construct, Feys Peter, Algemene.


Bent u op zoek naar metalen tuinpoorten die uw weide, erf, tuin of terrein afschermt van ongewenste gasten?

Wij denken graag met u mee, en u betaalt bij ons geen meerprijs voor een kleur en sierpunt naar uw wens. Een metalen tuinpoort bij Van Leur Hekwerk voldoet bij ons geheel aan uw wensen. Ze horen bij uw woonst, ze dragen bij tot de looks van het geheel en ze zorgen voor de finishing touch. Daarom is het eens zo belangrijk om uw woning te voorzien van een poort van hoogstaande kwaliteit met een bijhorende, knappe uitvoering. Op zoek naar dergelijke poorten ? Herco voorziet u van ambachtelijke klasse.


Bij Ferram kunt u terecht voor sectionaalpoorten voor nieuwbouw of renovatie, privé of industrie. Daarnaast produceren wij ook tuinpoorten zowel in draai- als schuifpoortversie. Er is keuze uit metaal of diverse houtsoorten. Ferram biedt een totaalconcept aan van fundatie over de . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met passie en ambachtelijk enthousiasme vervaardigt de familie Laenen al generaties lang metalen poorten , hekwerken en oranjerieën op maat. Vader War Laenen werkt, samen met zijn zonen Hans, Dries en Kurt, elk ontwerp met de grootste precisie uit tot een modern of klassiek getint kwaliteitsproduct.


Wanneer je op zoek bent naar een robuuste automatische poort dan maak je met metaal een uitstekende keuze. In tegenstelling tot hout zal kan een metalen poort veel grotere overbruggingen aan en zal het materiaal ook veel minder werken. Hierdoor zal je poort zowel in de zomer als in de winter perfect . U kan bij ons terecht voor metalen poorten , houten poorten of de combinatie van beide. Alles wordt op maat en wens van de klant gemaakt.


Ook voor de automatisatie, herstelling of onderhoud van een bestaand hek of poort staan wij graag voor u klaar.

Nu ook poorten met hout en metaal verkrijgbaar! Wij leveren sinds kort ook metalen poorten. Metalen , inox of aluminium binnen -en buitentrappen, poorten of leuningen in klassieke, moderne of exclusieve uitvoeringen.


Vraag een vrijblijvende offerte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts