woensdag 2 juli 2014

Buitenzonwering velux dakraam

Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonwering. Binnen enkele minuten houd je de warmte. Ze zijn eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.


De stof is transparant, waardoor u een vrij uitzicht hebt wanneer de zonwering neergelaten is. De zonwering zit netjes opgeborgen in een kap bovenaan wanneer hij niet in . Hierdoor blijft het binnen koel, terwijl u gewoon uw uitzicht behoudt.

Vanwege de hoek van het dak, kunt u voor een dakraam geen normale gordijnen gebruiken maar heeft u dakraamgordijnen nodig. Zonwering Breukelen voert de gehele collectie en is opgeleid om de juiste adviezen te geven en een deskundige plaatsing en aansluiting voor u te verzorgen. Velux heeft hier oplossingen voor. VELUX dakramen en VELUX raamdecoratie.


Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Uitvoering, Buitenzonwering. Gebruiksmogelijkheden, Buiten. Toepassingsgebie Dakraam.


Ruimtes, Werkkamer, Kinderkamer, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer.

MK0 MK0 MK0 MK1 . Al jaren zijn wij dé zonwering -specialist in Kampen en omstreken. Onze zonwering is van topkwaliteit en zowel elektrisch als handmatig. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Geschikt voor, Kantel -kiepraam, Dakraam.


Originele velux rolluiken en buitenzonwering. Belangwekkend dus omdat voor het. Op het gebied gordijnen en buitenzonwering (screen) voor dakramen hebben we vrijwel alles op voorraad voor elke merk dakramen O. Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. De MHL buitenzonwering stopt de warmte en houdt de zolder koel met behoudt van het uitzicht naar buiten.


Met deze producten zorgt u voor extra uitstraling, controle over daglicht, warmte sfeer in huis en extra privacy. Bastasol levert en monteert dakraamzonwering van het merk Velux. Deze dakraamzonwering is een effectieve manier om de overbodige zonnewarmte buiten te houden.


De transparante netstructuur houdt tot wel van de zonnewarmte tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts